Parteneriatul Let’s Do It, Romania!-Kaufland România împlinește 3 ani! - Let's Do It, Romania!
9633
post-template-default,single,single-post,postid-9633,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Parteneriatul Let’s Do It, Romania!-Kaufland România împlinește 3 ani!

Parteneriatul Let’s Do It, Romania!-Kaufland România împlinește 3 ani!

Din anul 2011, proiectul Let’s Do It, Romania! beneficiază de sprijinul Kaufland România.

Kaufland a deschis primul magazin în România în urmă cu 8 ani, în 2005, iar în prezent deține mai mult de 85 de filiale în țară și 1060 în Europa, reușind să se claseze pe locul 5 în topul hipermarketurilor europene. Compania conștientizează impactul de proporții pe care îl are asupra mediului înconjurător, respectiv asupra populației. Astfel, la baza organizării companiei stau reguli ecologice care determină implicarea acesteia în campanii și acțiuni de ecologizare și responsabilizare civică. Let’s Do It, Romania! este unul dintre proiectele care se dezvoltă de la ediție la ediție cu ajutorul Kaufland.

Compania acordă atenție gestionării responsabile a resurselor naturale prin tehnologiile ecologice și prin reciclare. Materialele sunt colectate separat, ulterior fiind reciclate selectiv, iar tehnologiile din centrele de logistică sunt întotdeauna moderne și eficiente energetic. Până acum, voluntarii echipați de Kaufland cu mănuși, saci și apă au strâns peste 300 000 de saci de gunoi din care 37% a fost reciclat.În plus, Kaufland a susținut campania de plantare a 800 de puieți de o parte și de alta a căilor de acces din interiorul Parcului Industrial Ploiești, ecologizând o zonă poluată intens, din cauza numeroaselor centre de depozitare și fabricare de la periferia orașuslui Ploiești.

Plecând de la motto-ul companiei, „Cine încetează să se dezvolte, încetează să fie bun“  sperăm ca parteneriatul Let’s Do It, Romania!-Kaufland să nu înceteze să se dezvolte.

Echipa Let’s Do It, Romania! mulțumește Kaufland România!

No Comments

Post A Comment