Amprenta verde Austral - Let's Do It, Romania!
9652
post-template-default,single,single-post,postid-9652,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Amprenta verde Austral

Amprenta verde Austral

De 20 de ani dam tonul in birotica si papetarie!

   Livram solutii personalizate , asupra carora ne place sa ne punem intotdeauna amprenta, cand vine vorba de inovatie, creativitate si maxima implicare. 

   O directie importanta a strategiei Austral are in vedere responsabilizarea fata de mediu. Prin actiunile noastre, ne asiguram ca nimic din ce comercializam nu ajunge sa dauneze naturii.

   Ne comportam responsabil, atat prin grija fata de reziduurile pe care le producem, colectand selectiv, cat si prin grija pentru angajatii nostri, asigurandu-le cele mai bune conditii de lucru.

   De aceea, in prezent, suntem in curs de implementare a Standardului de Responsabilitate Sociala SA 8000 si de integrare a sa in Sistemul nostru de Management Integrat.

   Pe 28 septembrie 2013 facem echipa cu Let’s Do It, Romania! pentru al treilea an consecutiv si luptam atat pentru educarea ecologica a Romaniei, cat si pentru curatarea acesteia. Sprijinim proiectul Let’s Do It, Romania! oferind an de an produse de papetarie si participand ca voluntari pentru ziua de curatenie.

Ponderea produselor verzi din oferta Austral a ajuns la 15%, de 5 ori mai mare decat media petei. Portofoliul nostru include o linie de produse “verzi”, care fie sunt realizate din materiale reciclate, fie au o amprenta de carbon mult mai scazuta – hartie pentru copiator, caiete, agende, notesuri adezive, mape, serviete, clipboard-uri, seturi de birou, instrumente de scris.

Afla mai multe despre produsele verzi Austral

No Comments

Post A Comment