OLX Group susține Ziua de Curățenie Națională! - Let's Do It, Romania!
17254
post-template-default,single,single-post,postid-17254,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

OLX Group susține Ziua de Curățenie Națională!

OLX Group susține Ziua de Curățenie Națională!

 

OLX Group, împreună cu brandurile sale – OLX, Autovit și Storia se alătură celei mai mari mișcări civice din țară – Ziua de Curățenie Națională!

OLX este cel mai mare lider al pieței locale de anunțuri generaliste, cu peste 4 milioane de anunțuri active. Platforma le oferă românilor un spațiu în care să vândă și să cumpere produse și servicii variate, într-un mod practic și rapid.

Brandul OLX încurajează protejarea mediului înconjurător prin reciclarea și prelungirea vieții produselor pe care le cumpărăm. Impactul este unul major: într-un singur an, tranzacțiile de pe OLX au reușit să reducă peste 1.2 tone de emisii CO2 – potrivit Carbon Expert, studiu realizat în 2017.

Dacă OLX este lider pe piața online de anunțuri generaliste, Autovit.ro este cea mai mare platformă online din România destinată vânzării și cumpărării de mașini noi și second-hand. Pe lângă aceasta, Autovit.ro este și prima platformă de anunțuri auto din România, existând de peste 17 ani pe piața de profil, având misiunea de a fi un consultant auto de încredere pentru utilizatorii săi.

Storia.ro este o platformă dedicată exclusiv sectorului imobiliar, lansată de OLX. Storia.ro are peste 130.000 de anunțuri online și oferă o hartă completă a zonei alese cu puncte de interes multiple, precum și un comparator de prețuri specifice fiecărei regiuni în parte.

În 2017, Storia.ro a desfășurat cel mai amplu studiu despre locuirea în orașele și cartierele din România. Unul dintre criteriile principale de evaluare prezente în studiu a fost curățenia, studiul analizând percepția cetățenilor asupra nivelului de curățenie din orașele și cartierele în care locuiesc. Detalii aici.

OLX, Autovit.ro si Storia.ro fac parte din OLX Group, companie prezentă în 45 de tari, având 17 branduri globale și locale si peste 5000 de angajati. În Romania, OLX Group are o echipă de peste 90 de persoane.

 

Let’s Do It, Romania! organizează pe data de 15 septembrie Ziua de Curățenie Națională, un proiect ce își dorește să mobilizeze 1 milion de români. Este cea mai mare mișcare socială din România, ce are ca scop curățarea de deșeuri din natură.

 

Let’s Do It, OLX Group!

 

No Comments

Post A Comment