LEONI susține Ziua de Curățenie Națională în Argeș, Arad, Bistrița-Năsăud, Cluj! - Let's Do It, Romania!
17285
post-template-default,single,single-post,postid-17285,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

LEONI susține Ziua de Curățenie Națională în Argeș, Arad, Bistrița-Năsăud, Cluj!

LEONI susține Ziua de Curățenie Națională în Argeș, Arad, Bistrița-Năsăud, Cluj!

Înființată în anul 1917, compania LEONI este azi un furnizor global de produse, soluții și servicii de management al energiei și datelor în domeniul construcțiilor de autovehicule și alte domenii industriale. Fiind o companie ce își desfășoară activitatea la nivel mondial, misiunea lor este să armonizeze succesul în afaceri cu un comportament responsabil în raport cu oamenii, societatea și mediul înconjurător. Ținând cont de specificul industriei, LEONI gestionează cu responsabilitate atât resursele pe care le folosesc, cât și deșeurile care rezultă în urma proceselor de producție.

În România, cele trei entități din Bistrița, Arad și Pitești s-au implicat de-a lungul anilor în proiecte de impact inițiate de ONG-uri locale, cum sunt Tășuleasa Social, Fundația Inocenții în Bistrița sau Asociația Integra în Arad. În plus, compania susține tineri talentați încă de pe băncile facultăților. LEONI a susținut de la început un grup de studenți ai Departamentului Autovehicule și Transporturi din cadrul Universității Pitești în competiţia Challenge Kart Low Cost. Din 2011, de la prima ediție, studenții români s-au aflat pe primele locuri în această competiția internațională. Încurajați de succesele lor, compania este bucuroasă să le fie alături pe termen lung.

 

De ce ați ales să vă implicați în proiectul World Cleanup Day 2018?

LEONI este cel mai mare angajator sau printre cei mai mari angajatori în județele unde avem fabrici de producție – Bistrița, Arad și Pitești. Pentru noi este extrem de important să avem o contribuție la bunul mers al lucrurilor în fiecare dintre aceste comunități și să ne implicăm activ în proiecte ambițioase care schimbă mentalitatea și atitudinea oamenilor. Let’s Do It, Romania! este mai mult decât un proiect ambițios, este schimbarea de care cu toții avem nevoie. Educația și responsabilitatea față de resurse și mediul înconjurător sunt două direcții în care investim cu atenție. Acestea sunt motivele care ne-au convins să ne alăturăm cu entuziasm mișcării globale World Cleanup Day. Ne vedem pe 15 septembrie!

 

Let’s Do It, LEONI!

 

No Comments

Post A Comment