Participă la Ziua de Curățenie Națională și Nestlé îți răsplătește promisiunile pe care le ții față de mediu! - Let's Do It, Romania!
17208
post-template-default,single,single-post,postid-17208,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Participă la Ziua de Curățenie Națională și Nestlé îți răsplătește promisiunile pe care le ții față de mediu!

Participă la Ziua de Curățenie Națională și Nestlé îți răsplătește promisiunile pe care le ții față de mediu!

 

UPDATE: Lista câștigătorilor concursului:

Nicoleta Stanciu

Ramona Elena Onicioiu

Emanuela Mona-Lisa Soiman

Leonora Melinte

Lorin Pascaru

 

Felicitări!!

 

Pe 15 septembrie, Let’s Do It, Romania! organizează o nouă Zi de Curățenie Națională! De data aceasta, inițiativa va avea loc în aceeași zi, în 150 de țări, iar în România ne propunem să mobilizăm 1 milion de oameni.

Nestlé se alătură acestei mobilizări globale istorice în domeniul mediului prin promisiunea pe care compania o are față de acesta: “Respectăm mediul și susținem programe de agricultură sustenabilă”.

Așa că Nestlé te invită să faci o promisiune împreună cu ei. O promisiune de care să ne ținem inclusiv în cadrul Zilei de Curățenie Națională și în fiecare zi de acum încolo.

Compania își propune să îi încurajeze pe cei care își mențin astfel de promisiuni, prin demararea unui concurs dedicat, în parteneriat cu noi! Așa că, ia-ți promisiunea de a participa la Ziua de Curățenie Națională pe 15 septembrie și Nestlé te premiază!

Premiile contribuie, la rândul lor, la promisiunea ta pentru protejarea mediului:

Un încărcător solar în formă de copăcel, pentru tine și gadget-urile tale;

Un ceas WeWood, 100% din lemn, hipoalergenic, unic – pentru că fiecare piesă de lemn din care este compus este diferită. Am ales acest brand pentru că, în caz că nu știați, producătorul WeWood promite să planteze câte un copăcel pentru fiecare ceas achiziționat. Până și ambalajele ceasurilor sunt realizate din materiale 100% reciclabile și ecologice.

 

Ce trebuie să faci?

  1. Te înscrii în platformă – AICI, cu o adresă de e-mail validă.
  2. Participi, alături de noi, la Ziua de Curățenie Națională pe 15 septembrie.
  3. Din baza de date cu voluntari validată în urma evenimentului, vom extrage 5 câștigători, pe care îi vom anunța printr-un update la acest articol.
  4. Extragerea câștigătorilor se va face prin random.org.

 

Vom contacta ulterior câștigătorii, pe adresa de e-mail cu care s-au înscris. Aceștia sunt rugați ca, în termen de 10 zile lucrătoare, să ne trimită datele necesare pentru livrarea premiilor (nume și prenume, număr de telefon, adresă de livrare). În cazul în care unul sau mai mulți câștigători nu respectă termenul propus, vom contacta rezervele (vom avea și 5 rezerve extrase), așteptând detaliile necesare mai sus menționate, de la acestea, timp de încă 10 zile lucrătoare.

Valorea totală netă a premiilor este de 4.421,75 lei, cu TVA inclus.

Regulamentul aici → link

 

Despre Nestlé

Nestlé depune eforturi constante pentru a-și îndeplini această promisiune prin conducerea unor operațiuni sustenabile la toate nivelurile, elementele cu impact asupra mediului fiind atent monitorizate și raportate. În activitatea sa, compania se concentrează pe trei direcții principale: eliminarea materialelor plastice nereciclabile; încurajarea utilizării materialelor plastice care permit un grad mai ridicat de reciclare; eliminarea sau schimbarea combinațiilor complexe de materiale pentru ambalaje.

Viziunea companiei este ca niciunul dintre ambalajele Nestlé, inclusiv materialele plastice, să nu ajungă la gropile de gunoi sau ca deșeu nereciclabil. Astfel, compania și-a propus ca, până în 2025, ambalajele produselor să fie 100% reciclabile sau reutilizabile. Nestlé oferă sprijin și se implică activ, cu ajutorul angajaților, în acțiuni de protecție a mediului.


Mai multe detalii despre promisiunea și eforturile Nestlé aici.  

No Comments

Post A Comment