O săptămână de Rockarte la Vama Veche - Let's Do It, Romania!
4680
post-template-default,single,single-post,postid-4680,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

O săptămână de Rockarte la Vama Veche

O săptămână de Rockarte la Vama Veche

Echipa Let’s Do It, Romania! se pregatește de participarea la un nou festival: Stufstock la Vama Veche. Ediția Stufstock  2011 va avea loc între 21-28 august pe plaja din Vama Veche și continuă tradiția de anul  trecut, dezvoltând conceptul de ROCKARTE cu o săptămână de muzică, proiecții de film, piese de teatru, workshop-uri de fotografie și muzică.

Ca în fiecare an, Stufstock urmărește promovarea muzicii de calitate. Anul acesta pe scena festivalului vor urca Iris,  Negura Bunget, Alternosfera, Trooper, Byron, OCS, Altar, Travka, Niște Băieți, White Walls, East Roots, The dAdA, Blue Pulse, Up to Eleven, Krepukul.

Așa cum a obișnuit publicul de-a lungul timpului, Stufstock promovează și susține trupele tinere aflate la început de drum care doresc să se lanseze pe piața muzicală, aceștia având șansa de a cânta în fața publicului și a juriului, în cadrul competiției Stufstock Newcomers.

Cei dornici să învețe să cânte la chitara, bass și tobe pot urma cursurile școlii Rockschool.

Iubitorii filmului și ai teatrului vor avea parte de avanpremiere de film, dar și de reprezentații teatrale realizate de actori consacrați sau de actori aflați la inceput de drum din România.

Pasionații de fotografie vor avea la dispoziție cele mai bune sisteme de iluminat și cunoștintele celor mai buni lectori de fotografie în cadrul workshop-ului “Vama sub lumini de Oscar”.

O apariție inedită în cadrul festivalului va fi atelierul itinerant „Romano ButiQ”.

Obiectivul proiectului este dezvoltarea şi profesionalizarea comunităţilor rrome. Atelierul va servi ca spaţiu de expunere a meseriilor, meseriaşilor, dar şi a produselor muncii lor. În plus, publicul va putea participa la sesiuni de ucenicie pentru a privi şi înţelege îndeaproape aceste meserii.

No Comments

Post A Comment