DHL susţine iniţiativa ecologică Let’s Do It, World! in Romania, Portugalia si Rusia - Let's Do It, Romania!
4677
post-template-default,single,single-post,postid-4677,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

DHL susţine iniţiativa ecologică Let’s Do It, World! in Romania, Portugalia si Rusia

DHL susţine iniţiativa ecologică Let’s Do It, World! in Romania, Portugalia si Rusia

DHL face parte din grupul Deutsche Post DHL, lider în domeniul logisticii pe plan internaţional. Serviciile sale se axează în principal pe transportul documentelor si a bunurilor şi oferirea de solutii integrate de logistica.

DHL contribuie la protecţia mediului prin integrarea acestui domeniu în strategia sa corporativă realizand astfel creşterea valorii serviciilor prestate, creşterea gradului de conştientizare a problemelor de mediu în rândul stakeholderilor prin traininguri şi motivare, siguranţa serviciilor sale prin colaborarea cu partenerii şi clienţii în elaborarea soluţiilor, minimizarea efectelor operaţiunilor asupra mediului, angajarea partenerilor într-o conduită profesională ce respectă mediul şi principiile CSR, contribuţia pozitivă asupra comunităţii, reciprocitatea în respectul pentru angajaţi, parteneri, furnizori, comunitate şi natură.

Responsabilitatea corporativă este un element central al strategiei concernului DP DHL. A acţiona în mod responsabil înseamnă pentru DP DHL a trata într-un mod respectuos şi durabil angajaţii, mediul, interesele societăţii şi capitalul încredinţat.

DHL se angajează să producă o schimbare pozitivă şi de durată în lume prin utilizarea cunoştinţelor şi prezenţei sale globale în modalităţi care să aducă beneficii oamenilor şi mediului. DHL se concentreaza pe trei domenii strategice de implicare – GoGreen (protectia mediului), GoHelp (Asigurarea Ajutorului) şi GoTeach (Incurajarea Educatiei). Angajatii sunt sustinuti si motivati pentru a participa ca voluntari în proiecte corporative şi locale.

În domeniul protectiei mediului DHL dispune de o unitate de consultanţă numită Servicii Neutre DHL. Prin intermediul acestei unităţi, este susţinut programul global de protecţie a mediului GoGreen. Programul se referă la strategii de reducere a consumului de gaze cu efect de seră, precum şi la consultanţă cu privire la reducerea emisiilor de carbon în procesul de livrare.

De asemenea programul GoGreen se referă la stabilirea unor targeturi cuantificabile de consum minim de CO2, o zi internaţională de susţinere a protecţiei mediului, utilizarea unor mijloace de transport eco-friendly, reciclare şi proiecte de creare a unor zone verzi.

În 2008, prin intermediul propriei echipe de consultanţă în domeniul carbonului din cadrul Serviciilor Neutre, DHL şi-a deschis în Marea Britanie primul centru operational ce operează prin scăderea sau neutralizarea consumuluide dioxid de carbon. În 2010 şi 2011 s-au oferit noi opţiuni de transport şi livrare prin respectarea procesului de neutralizare a carbonului în SUA, respectiv în Germania.

Pe plan local DHL isi menţinerea poziţiei de lider pe piaţa de curierat expres, transport şi logistică din România, si in acelasi timp sprijina iniţiativele sociale ale comunitatii in care activeaza (Maratonul Carpatilor, actiuni de plantare copaci).

Asadar nu este intamplator faptul ca DHL susţine iniţiativa ecologică Let’s Do It, World !, fiind partener al programului in Romania, Portugalia si Rusia, fapt pentru care noi îi mulţumim, sperând la o colaborare încununată de succes.

 

No Comments

Post A Comment