C&A a sustinut 2 proiecte cheie Let`s Do It, Romania! – Ziua de Curatenie Nationala si Let`s Share&Care! - Let's Do It, Romania!
17623
post-template-default,single,single-post,postid-17623,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

C&A a sustinut 2 proiecte cheie Let`s Do It, Romania! – Ziua de Curatenie Nationala si Let`s Share&Care!

C&A a sustinut 2 proiecte cheie Let`s Do It, Romania! – Ziua de Curatenie Nationala si Let`s Share&Care!

 

C&A s-a alaturat celei mai mari miscari sociale din Romania printr-un grant oferit pentru a sustine, pe de-o parte, comunitatile vulnerabile din tara, care au fost sprijinite prin donatii de resurse sa continue scoala. Pe de alta parte, C&A a contribuit la mobilizarea celor 350 000 de voluntari in Ziua de Curatenie Nationala de pe 15 septembrie.

Am gasit in C&A si C&A Foundation un partener serios, preocupat de sustenabilitate si orientat spre viitor. Acest prim grant deschide calea unei colaborari valoroase de ambele parti si multumim C&A pentru deschidere si pentru incredere! a declarat Ionut Iordachescu, Project Manager Let`s Do It, Romania!

Misiunea C&A Foundation este susținerea programelor și inițiativelor de transformare a modei într-o industrie cinstită și sustenabilă, care permite prosperarea tuturor. Scopul C&A Foundation este să accelereze schimbarea pozitiva și să creeze o industrie cu practici sociale și ecologice, care permite prosperarea comunităților.

Pentru a facilita atingerea acestui scop C&A Foundation oferă producătorilor, ONG-urilor, guvernelor și altor factori de decizie asistență financiară, consiliere profesională și posibilitatea de a contacta numeroși specialiști în domeniu. 

No Comments

Post A Comment