Concurs de fotografie - "Let's Capture Cluj! - Let's Do It, Romania!
9481
post-template-default,single,single-post,postid-9481,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Concurs de fotografie – “Let’s Capture Cluj!

Concurs de fotografie – “Let’s Capture Cluj!

   LET’S CAPTURE CLUJ!

   Incepand de vineri, 6 septembrie 2013 si pana joi, 12 septembrie 2013 echipa “Let’s Do It, Romania!” va invita sa trageti Clujul in “chip”. Toti pasionatii de fotografie cu varsta peste 18 ani sunt invitati sa se inscrie la concursul “Let’s Capture Cluj!” care se va desfasura sambata, 14 septembrie 2013. “Let’s Capture Cluj!” este un concurs foto care ii incurajeaza pe toti cei pasionati de fotografie sa isi manifeste calitatile intr-un mediu organizat si competitiv, in cadrul caruia prietenii nostri de la Yellow Store au pregatit premii si surprize pentru participanti. Concursul are ca obiectiv surprinderea in timp real a uneia dintre temele propuse, desemnarea castigatorilor si promovarea celor mai bune fotografii inscrise in concurs in cadrul unei expozitii foto ulterioare care va fi anuntata in data concursului, la punctul de sosire.

   Pentru ca se apropie ziua nationala de curatenie (28 septembrie 2013) am pregatit cinci teme conexe pe care le vom face publice in data de 13 septembrie 2013, cu o zi inaintea concursului.

   Termen limita de inscriere: joi, 12 septembrie 2013, ora 23:59

   Punct de start, 14 sep 2013, ora 11:00: Shto College Bar, Strada Memorandumului, Nr.6, Cluj Napoca, Jud. Cluj

   Punct de sosire, 14 sep 2013, ora 14:15 : magazinul Yellow Store din Polus Center, Str. Avram Iancu, nr. 492-500, Comuna Floresti, Jud. Cluj

   Pentru inscriere va rugam sa accesati link-ul: formular de inscriere . Vom reveni cu un e-mail de confirmare in urma receptionarii inscrierii electronice.

   Regulament concurs: click AICI>>>  pentru vizualizare

   Programul concursului de fotografie “Let’s Capture Cluj!”

   Sambata, 14 septembrie 2013, ora 11:00

 • sosirea participantilor inscrisi (la punctul de start) in vederea inregistrarii, pentru primirea instructiuniilor si a temei concursului;
 • din cele cinci teme publicate de catre noi in data de 13 septembrie 2013 vom extrage in ziua concursului, de fata cu toti participantii, o singura tema pe care o vom propune tuturor;
 • impartirea badge-urilor cu numele si prenumele fiecarui participant, incluzand si numarul de concurs comunicat in mail-ul de confirmare primit de catre participanti in urma trimiterii formularului de inscriere.

   Sambata, 14 septembrie 2013, ora 11:45

 • startul efectiv al concursului “Let’s Capture Cluj!”. In functie de tema aleasa participantii au la dispozitie doua ore (11:45 – 13:45) pentru a surprinde Clujul in imagini. Doar doua dintre fotografiile facute pe parcurs vor fi inscrise in concurs, in functie de preferintele autorului.
 • pe parcursul sesiunii de fotografie este posibil ca participantii sa fie filmati / fotografiati in vederea realizarii unui reportaj ulterior despre concurs; prin inscrierea in acest concurs participantii accepta ca imaginea lor sa fie reprodusa si difuzata exclusiv in acest scop (vezi regulamentul concursului ).

    Sambata, 14 septembrie 2013, ora 14:15

 • sosirea participantilor la punctul de sosire coroborat cu descarcarea tuturor imaginilor (inclusiv a celor care sunt inscrise in concurs).
 • surprize pentru fiecare participant din partea Yellow Store.
 • stabilirea datei de premiere a participantilor in cazul in care deliberarea de catre juriu se va face la o data ulterioara.

   Despre “Let’s Capture Cluj!”

   Concursul de fotografie s-a nascut in urma unui brainstorming al echipei “Let’s Do It, Romania!”, cu scopul de a surprinde municipiul Cluj Napoca in imagini, inainte cu doua saptamani de Ziua Nationala de Curatenie. Dupa succesul montajului “Viata unui PET in Cluj” credem ca un concurs foto pe teme care sa surprinda relatia cetateanului cu mediul inconjurator este mai mult decat binevenit cu doua saptamani inainte de ziua nationala de curatenie (28 septembrie 2013). Temele pe care le vom propune pentru concurs vor fi stabilite astfel incat pasionatii de fotografie sa poata surprinde un intreg concept pe tema aleasa de juriu.

   Concursul are un format simplu, fiecare participant fiind invitat sa realizeze un set de fotografii pentru tema aleasa de juriu inainte de startul efectiv al competitiei, doar doua dintre aceste fotografii putand fi inscrise in concurs.

   Startul efectiv al concursului se va da sambata, 14 septembrie 2013, la ora 11:45, la punctul de start (Shto College Bar, Strada Memorandumului, Nr.6, Cluj Napoca, Jud. Cluj) , participantii fiind rugati sa se prezinte pentru inregistrare, instructiuni si badge la ora 11:00.

   Participantii vor primi o tema extrasa (din cele cinci propuse de noi) de catre unul dintre membrii juriului, inainte de plecare. Cei care nu au in vedere Regulamentul concursului din motive de rau augur risca sa fie descalificati.

   In urma jurizarii cele mai bune fotografii vor fi premiate si expuse ulterior in cadrul unei expozitii foto care va fi anuntata atat pe website-ul nostru cat si pe pagina de Facebook.

   Parteneri: 

1Comment
 • Let’s Capture Cluj! « Galis Ionut Alex
  Posted at 22:30h, 12 September Reply

  […] multe detalii despre acest concurs puteți găsi pe această pagină. Share this:FacebookGoogleTumblrTwitterLike this:Like Loading… This entry was posted in […]

Post A Comment