METRO Cash & Carry România susţine campania „Let’s do it, Romania!” - Let's Do It, Romania!
8078
post-template-default,single,single-post,postid-8078,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

METRO Cash & Carry România susţine campania „Let’s do it, Romania!”

METRO Cash & Carry România susţine campania „Let’s do it, Romania!”

METRO Cash & Carry România participă, pentru a doua oară consecutiv, la programul „Let’s Do It, Romania!”, din data de 12 mai 2012, în calitate de susţinător. Peste 300 de angajaţi ai METRO Cash & Carry România vor participa, şi în acest an, în programul „Let’s Do It, Romania!” şi vor ajuta la adunarea deşeurilor din arealele naturale din întreaga ţară.

Astfel, aceştia vor contribui la atingerea obiectivului campaniei, cel de a include cât mai mulţi voluntari, atât la nivel individual, cât şi la cel de companii, în curăţarea suprafeţelor verzi din toată ţara.

„Este o bucurie pentru noi să luăm parte, şi în acest an, la campania naţională “Let’s Do It, Romania!” şi să putem, o dată în plus, să ne arătăm respectul faţă de comunitatea care ne găzduieşte şi ne sprijină încă din 1996, de la începutul activităţii noastre în România. Dorim să ne implicăm şi în viitor în astfel de programe de responsabilitate socială, pentru a returna comunităţilor în care suntem prezenţi o mică parte din sprijinul pe care ni-l acordă de atâţia ani.”, a declarat Dusan Wilms, Director General METRO Cash & Carry România.

„Let’s Do It, Romania!” se desfăşoară anual în toate judeţele din România, începând din 2010. Campania face parte din proiectul internaţional „Let’s do it, World!”, lansat în 2008 în Estonia, program care a implicat, până în prezent, peste 3 milioane de voluntari din 18 ţări din Europa, Asia şi America de Sud. România se află printre ţările cu cele mai bune rezultate, înregistrând 500.000 de voluntari în cadrul a doar două acţiuni.
METRO Cash & Carry România a susţinut proiectul „Let’s Do It, Romania!” înca din 2011, când peste 300 de angajaţi au contribuit la activităţi de adunare a deşeurilor din zone verzi.

 

Multumim Metro si ne vede maine cu totii pe teren! “Let`s Do It, Romania!”

 

No Comments

Post A Comment