ATP Exodus - a adoptat judetul Maramures in campania Let's Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
8148
post-template-default,single,single-post,postid-8148,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

ATP Exodus – a adoptat judetul Maramures in campania Let’s Do It, Romania!

ATP Exodus – a adoptat judetul Maramures in campania Let’s Do It, Romania!

           Compania ATP Exodus s-a alaturat campaniei “Let’s Do It, Romania!” si a  adoptat judetul Maramures.
Anul 2011 a reprezentat pentru proiectul Let’s Do It, Romania! dovada ca si in Romania proiectele de mare amploare pot avea succes. Judetul Maramures este etalon pentru aceasta campanie, dovada fiind rezultatele din 2010 cand peste 11.000 voluntari au iesit la ziua de curatenie cat si in 2011 cand un numar impresionant de peste 28.000 voluntari au fost titulari in echipa de actiune Let’s Do It, Romania!.
” Dorim sa multumim companiei ATP Exodus” pentru dorinta de implicare in campania de anul acesta. Aceasta sustinere este o dovada pentru noi ca avem un partener de incredere si anul acesta in judetul Maramures.  Impreuna am oferit voluntarilor in ziua de 12 mai suportul pentru desfasurarea in cele mai bune conditii a zilei de curatenie – Let’s Do It, Romania!” – au declarat reprezentantii proiectului Let’s Do It, Romania! din Maramures.
Compania ATP Exodus este o idee frumoasa devenita business de succes pe piata auto din Romania. Am inceput in 1995 cu import si distributie de piese pentru camioane si ne-am dezvoltat continuu. Azi, oferim o gama complexa de produse si servicii pentru autovehicule prin Centrele Autorizate de Vanzari si Service Mercedes-Benz, Mazda, Opel si MAN, divizia de Auto Rulate si nu in cele din urma, vanzari piese camioane.Suntem o companie dinamica, avand obiective, standarde si un mediu de lucru aliniate nivelului european.

Baza reusitei noastre este o echipa cu un angajament real, orientata catre comunicare optima si dezvoltare continua.Obiectivul nostru de viitor va ramane acelasi: generarea valorii prin efort sustinut si punerea satisfactiei clientului pe primul plan. Infiintata in 1995, firma mama ATP Exodus se mentine lider in Romania pe piata pieselor de schimb si accesorii pentru vehicule comerciale, cu o retea de 28 sucursale si o echipa de peste 400 angajati.Pe parcursul celor 17 ani de existenta, s-au construit si consolidat parteneriate stabile cu furnizorii, fiind alesi cei care ofera produse de prim-montaj pentru vehiculele comerciale vest-europene si acumulandu-se o vasta experienta in domeniul pieselor de schimb. In 2009 au fost deschise primele sucursale in tarile vecine, Serbia si Bulgaria.Prin obiectul sau de activitate, ATP Exodus se adreseaza posesorilor de camioane, remorci si semiremorci, van-uri, autocare, autobuze, autoturisme si utilaje, de toate marcile.Personalul nostru calificat si bine instruit va sta la dispozitie si raspunde tuturor cerintelor dumneavoastra, ridicandu-se la cele mai inalte standarde de profesionalism.Firmele grupului au interese comune si isi organizeaza activitatea in baza acelorasi principii de valori, punand accent pe utilizarea in mod optim a resurselor aflate la dispozitie, in scopul dezvoltarii afacerilor.
Multumim ATP Exodus pentru sustinere.
We did it, Romania!

 

No Comments

Post A Comment