ROSAL echipeaza voluntarii pe 12 mai - Let's Do It, Romania!
8060
post-template-default,single,single-post,postid-8060,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

ROSAL echipeaza voluntarii pe 12 mai

ROSAL echipeaza voluntarii pe 12 mai

Dupa ce in 2011 companiia s sustinut  proiectul “Let’s Do It, Romania!”, Rosal a hotarat ca si in 2012 sa se alature initiativei “Let’s Do It, Romania!” Astfel, reprezentantii ROSAL au decis sa sustina judetele Bucuresti/Ilfov, Maramures si Prahova cu toate materialele de care voluntarii au nevoie pentru buna desfasurare a actiunii ce va avea loc sambata 12 mai incepand cu ora 9.00.

Peste 46 000 de saci si 23 000 de manusi se indreapta in aceste zile spre cele 3 judete, urmand a fi distribuite la punctele de inregistrare prestabilite de catre echipele de organizare locala.
“Acest parteneriat a devenit traditie pentru noi. Am gasit in ROSAL un partener de incredere pentru actiunile noastre si dorim sa multumim pentru acest lucru. Ca si anul trecut speram sa asiguram voluntarilor din ziua de curatenie tot suportul logistic necesar pentru desfasurarea in bune conditii a zilei de curatenie nationala. Impreuna putem contribui printr-un gest mic la o actiune complexa cum este Let’s Do It, Romania!.” au declarat reprezentantii proiectului “Let’s do it, Romania!”.

Pentru a evidentia parteneriatul intre “Let’s Do It, Romania!” si ROSAL, directorul de marketing si comunicare al companiei, Georgiana Stanciu, va participa la actiunea de curatenie de sambata din Bucuresti iar  alti colegi ai sai  vor merge in Prahova si Maramures.
“Constienti de necesitatea acestui proiect, ne implicam si anul acesta in “Let’s Do It, Romania!” cu aceeasi dorinta de a ajuta si a forma cea mai mare echipa de voluntari dedicati unui scop minunat, acela de a face curatenie in mediul in care traim. In 2012 ca si in anul precedent si cu siguranta nu ne vom opri aici cu astfel de actiuni pentru ca ROSAL este compania care a fost creata pentru protectia mediului.“We do it for Romania!” a subliniat Georgiana Stanciu.

Intalnirile cu voluntarii si liderii de echipa vor avea loc in fiecare localitate din judet in fata Primariei, a institutiei de invatamant sau a altor puncte de inregistrare, sambata 12 mai la ora 8.00. Ulterior inregistrarii fiecarei echipe i se va aloca resursele necesare ( saci si manusi ) apoi fiecare grup va porni spre zona de curatenie.

“Let`s Do It, Romania!”

 

No Comments

Post A Comment