Marquardt se alătură echipei de acţiune Let’s Do It, Romania! şi a adoptat judeţul Sibiu! - Let's Do It, Romania!
5598
post-template-default,single,single-post,postid-5598,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Marquardt se alătură echipei de acţiune Let’s Do It, Romania! şi a adoptat judeţul Sibiu!

Marquardt se alătură echipei de acţiune Let’s Do It, Romania! şi a adoptat judeţul Sibiu!

Curăţenia întregii ţări într-o singură zi, pe 24 septembrie nu poate fi posibilă fără sprijinul local al unor importante companii: judeţul Sibiu beneficiază de implicarea companiei Marquardt.

Fondată în 1925 în Germania, compania Marquardt s-a dezvoltat în decursul anilor într-un concern internaţional, producător de componente în domeniul auto. Aceasta a investit cca. 6 milioane de Euro pentru transferul unei părţi a producţiei pe piaţa românească şi pentru extinderea capacităţii fabricii din Sibiu. Astfel, în Sibiu se produc sisteme electronice şi electromecanice, repere destinate exclusiv exportului pentru companiile Audi, BMW, Volkswagen, Mercedes Benz, Porsche, Peugeot – Citroen.

Unul dintre cele mai importante puncte în politica de calitate, mediu şi forţă de muncă este reprezentat, conform misiunii Marquardt, de protecţia mediului. Mai exact, compania îşi ia angajamentul de a conserva resursele, a alege cu atenţie materia primă şi de a utiliza tehnici de producţie care sunt sigure, au emisii scăzute şi sunt slab poluante.

Let’s Do It, Romania mulţumeşte Marquardt pentru susţinere şi crede într-o colaborare pe termen lung!

 

 

No Comments

Post A Comment