Grupul CEZ - unul dintre principalii parteneri Let’s Do It, Romania! îşi lansează site-ul de responsabilitate socială - Let's Do It, Romania!
5595
post-template-default,single,single-post,postid-5595,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Grupul CEZ – unul dintre principalii parteneri Let’s Do It, Romania! îşi lansează site-ul de responsabilitate socială

Grupul CEZ – unul dintre principalii parteneri Let’s Do It, Romania! îşi lansează site-ul de responsabilitate socială

 

Având un nume cu rezonanţă, www.maimultalumina.ro , site-ul de responsabilitate socială al Grupului CEZ în România a fost creat cu scopul de a prezenta iniţiativele Grupului pe plan naţional. Acesta este portofoliul online al tuturor demersurilor prin care Grupul CEZ reuşeste sa dea ceva înapoi societăţii.

 

Site-ul găzduieşte toate proiectele desfaşurate de-a lungul anilor, alături de angajaţii CEZ, instituţii şi companii româneşti, proiecte cu rezultate de impact care au adus schimbări în bine societăţii. Dintre acestea amintim “Pădurea ţi-ar mulţumi”, “Luna Pădurii” sau “Ora Pământului”, proiecte care arată implicarea responsabilă în protejarea mediului înconjurător şi în acţiuni care pot îmbunătăţi calitatea vieţii locuitorilor din zonele în care activează Grupul CEZ în România.

Iniţiativa este cu atât mai lăudabilă cu cât Grupul îşi manifestă interesul şi receptivitatea la idei de proiecte şi de colaborare cu instituţii şi asociaţii în ale căror obiective se regăsesc şi cele corporative de responsabilitate socială.

Let’s Do It, Romania! este unul dintre aceşti colaboratori, ce crede cu tărie că prin acţiuni de impact vom aduce mai multă lumină în societatea românească.

Grupul CEZ este unul din cei mai importanţi jucători pe piaţa de energie electrică a Europei Centrale şi de Sud-Est şi al doilea mare exportator de energie din Europa. În România Grupul CEZ , furnizează şi distribuie energia electrică pentru consumatorii din regiunea Oltenia, oferind totodată şi serviciile auxiliare necesare bunei funcţionări a reţelelor electrice.

 

No Comments

Post A Comment