COSMOTE este susţinător Let’s Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
5602
post-template-default,single,single-post,postid-5602,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

COSMOTE este susţinător Let’s Do It, Romania!

COSMOTE este susţinător Let’s Do It, Romania!

Peste doar două zile, pe 24 septembrie 2011, Let’s Do It, Romania! dă startul celui mai mare eveniment de implicare socială: curăţenia în întreaga ţară, într-o singură zi! Pregătirile sunt în plină desfăşurare, iar susţinerea din partea companiilor importante face cu adevarat diferenţa: COSMOTE este partener Let’s Do It, Romania! cu pachetele de comunicare ce includ telefoane Samsung I5500 Galaxy 5 oferite impreuna cu extraoptiunea Smartphone.

Decizia COSMOTE România de a se alătura cauzei Let’s Do It! are ca punct de plecare unul dintre obiectivele pe care le-a stabilit compania – acela de a îmbunătăţi dimensiunea socială, dar şi mediul în care operează. Astfel, COSMOTE România consideră că este în bună masură responsabilă de progresul şi prosperitatea socială a comunităţii şi depune eforturi în implicarea angajaţilor, clienţilor, furnizorilor şi partenerilor de afaceri în diferite iniţiative şi programe care răspund cerinţelor mediului social din România.

Un exemplu în acest sens este proiectul Green Office, ce se desfaşoară începand cu anul 2008 si care vizează reducerea amprentei companiei asupra mediului. Mai exact, acesta este un program intern ce se concentrează pe educarea şi implicarea angajaţilor în activităţi de protecţie a mediului, pornind din propriul birou. Angajaţii au urmat traininguri intensive privind protecţia mediului, iar în toate departamentele au fost instalate containere de reciclare, astfel încât hârtia şi plasticul sunt colectate separat. Peste 6.25 tone de hârtie şi 2.59 tone de material plastic au fost reciclate, iar consumul de energie electrică a fost redus cu 9.4% şi cel de apă cu 40%, în 3 ani.

COSMOTE România, membră a grupului COSMOTE, s-a lansat pe piaţa românească în decembrie 2005, cu scopul de a face telefonia mobilă accesibilă tuturor românilor. În al doilea trimestru al anului 2011, OTE Group a oferit servicii de telecomunicaţii către aproximativ 20,3 de milioane de clienţi, în sud-estul Europei.

Mulţumim COSMOTE România pentru sprijinul acordat şi, pe 24 septembrie 2011, Let’s Do It!

 

 

No Comments

Post A Comment