Lista celor 30 de participanti - PUMA The Creative Factory - Let's Do It, Romania!
7656
post-template-default,single,single-post,postid-7656,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Lista celor 30 de participanti – PUMA The Creative Factory

Lista celor 30 de participanti – PUMA The Creative Factory

 Pam pam! Așa cum am promis, găsiți mai jos lista celor 30 de participanți aleși pentru concursul “PUMA The Creative Factory”, care vor intra în competiție si vor primi sacoșele PUMA pentru a crea obiectul pentru expoziția finală. Cei 30 de aleși sunt:

Valentin Soare
Florenta Necula
Cristian Ghita
Adina Mocanu
Ioana Cioc
Delia Matache
Angela Diaconu
Codrin Stanciulescu
Mira Ene
Grig Mitrea
Irina Dron
Irina Giuglea
Luiza Racovita
Mandita Ana Raluca
Mircea Vaida
Alexandra Motorga
Andreea Calina
Alexandra Coscovelnita
Ana Cantabine
Irina Anghel
Anna Florea
Sandra Petrusca
Dana Cernat
Mimi Ciora
Mircea Popescu
Catalin Burtea
Florentin Ilinoiu
Maria Mandea
Irina Alexandru
Andrada Chioibas

Cei 30 de participanți vor fi contactați telefonic astăzi de către un reprezentant PUMA pentru a confirma adresa de livrare, urmând să primească astăzi/mâine sacoșe PUMA (no-woven bags), din care vor crea obiectul pe care doresc să îl prezinte la final. Următorii pași sunt:

  • 5 mai–14 mai – perioada de creație, în care participanții selectați trebuie să realizeze obiectul ce va fi prezentat în cadrul evenimentului final;
  • 15 mai – toate obiectele create vor fi livrate de către participanți la sediul PUMA (Șos. Pipera Tunari nr. 1, clădirea Nord City Tower, etaj 8, Voluntari).
  • 22 mai – evenimentul final „PUMA The Creative Factory”, în cadrul căruia toate lucrările vor fi expuse, urmând a fi desemnați câștigătorii finali ai concursului.

Obiectul va fi realizat din sacoșe PUMA reciclabile pe cel puțin 50% din suprafața sa vizibilă. Dimensiunea obiectului nu trebuie să fie mai mare de 0,85  m lumgine /0,85 m lățime/1,5 m adâncime, pentru a putea fi expus cu ușurință în cadrul locației unde se va desfășura evenimentul final.

Obiectul artistic poate să fie realizat pe restul suprafeței de 50% din orice alte materiale, de preferință materiale din obiecte deja folosite sau tot din sacoșe PUMA reciclabile. Obiectul poate fi: un obiect de decor, un produs de fashion, un produs de utilitate casnică sau orice alt fel de obiect la libera alegere a participantului.

Scopul inițiativei este acela de a arată modul artistic sau practic în care pot fi reutilizate diversele produse pe care oamenii le folosesc în viața de zi cu zi și de a cultiva nivelul de responsabilitate.

Criteriile luate în considerare pentru departajarea câstigătorilor vor avea în vedere printre altele, ingeniozitatea lucrăriidesignul, gradul de dificultate, volumul de muncă sau mesajul transmis prin realizarea obiectului final. Nu este neapărat necesar ca cerințele menționate să fie întrunite în mod cumulativ – dacă obiectul excelează la unul dintre ele, poate fi desemnat în lista celor câștigătoare. Lista câştigătorilor va fi afişată şi va rămâne disponibilă pe www.letsdoitromania.ro.

Regulament „PUMA The Creative Factory”

 

 

No Comments

Post A Comment