Radio France Internationale sustine "Let`s Do It, Romania!" - Let's Do It, Romania!
7725
post-template-default,single,single-post,postid-7725,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Radio France Internationale sustine “Let`s Do It, Romania!”

Radio France Internationale sustine “Let`s Do It, Romania!”

V-am obisnuit sa va anuntam noii sustinatori ai proiectului nostru. Azi ni i-am alaturat pe cei de la “Radio France Internationale” care ne vor  fi alaturi in 2012.

R.F.I. ne difuzeaza Spotul Radio si cu aceasta ocazie sunteti la o distanta de un click pentru a-l asculta sau deschideti radioul pe frecventa 93,5 Mhz. Le multumim pe aceasta cale si ii asteptam pe 12 mai la curatenie pe toti ascultatorii.

Timpul se scurge si uite asa mai avem o saptamana pana la ziua in care vom face din Romania un loc mai curat. Ne vedem curand!

“Let`s Do It, Romania!”

Pentru mai multe detalii legate de proiectul “Let`s Do It, Romania!” va invit sa o ascultati si pe colega noastra Ioana Daia in emisiunea  Planeta Verde.

###

 

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune curăţarea deşeurilor din arealele naturale într-o singură zi. În 2010 şi 2011, în cele 2 ediţii organizate până în prezent, peste 500 000 de voluntari au participat în Ziua de Curăţenie Naţională. In 2012, Ziua de Curăţenie Naţională este 12 mai, zi în care România va face curăţenie alături de Bulgaria, Republica Moldova şi Turcia, ca parte din iniţiativa globală Let`s Do It World! Peste 100 de țări din întreaga lume vor organiza o zi de curățenie generală, în perioada 24 martie-25 septembrie.

 

Pentru mai multe informații, persoanele de contact sunt:

Anamaria Hâncu, [email protected], 0734 857 405

Anca Baniţă, [email protected], 0724 229 678

Site: http://www.letsdoitromania.ro

Blog http://www.blog.letsdoitromania.ro

Twitter: http://www.twitter.com/letsdoitro

Cauza de Facebook: http://apps.facebook.com/causes/causes/403155/

Pagina de Facebook: http://www.facebook.com/LetsDoItRO

 

No Comments

Post A Comment