CFR Cluj striga "Let`s Do It, Romania!" - Let's Do It, Romania!
7607
post-template-default,single,single-post,postid-7607,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

CFR Cluj striga “Let`s Do It, Romania!”

CFR Cluj striga “Let`s Do It, Romania!”

Suntem bucuroşi să anunţăm un  nou parteneriat. De data aceasta cu echipa de fotbal CFR CLUJ. Este primul lor an alături de noi şi pe această cale le urăm Bun venit!

Valorile Clubului de Fotbal CFR 1907 Cluj reunesc deopotrivă tradiţia unui secol de existenţă şi viziunea unui management sportiv ambiţios, pregătit pentru următoarea misiune: cucerirea unei cupe europene. Îndeplinirea acestei misiuni ambiţioase este, însă, un proces ce presupune nu doar investiţii financiare şi performanţă, ci şi implicare. Clubul îşi asumă responsabilitatea de a se implica activ în viaţa comunităţii cu scopul de a promova sportivitatea, de a combate violenţa şi comportamentul reprobabil, de a aduce din nou bucuria pe stadion.

Îi aşteptăm pe 12 mai alături de Echipa CFR CLUJ şi de “Let`s do it, România” şi pe suporteri şi pe toţi clujenii.

“Let`s do it, Cluj!”

###

 

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune curăţarea deşeurilor din arealele naturale într-o singură zi. În 2010 şi 2011, în cele 2 ediţii organizate până în prezent, peste 500 000 de voluntari au participat în Ziua de Curăţenie Naţională. In 2012, Ziua de Curăţenie Naţională este 12 mai, zi în care România va face curăţenie alături de Bulgaria, Republica Moldova şi Turcia, ca parte din iniţiativa globală Let`s Do It World! Peste 100 de țări din întreaga lume vor organiza o zi de curățenie generală, în perioada 24 martie-25 septembrie.

 

Pentru mai multe informații, persoanele de contact sunt:

Anamaria Hâncu, [email protected], 0734 857 405

Anca Baniţă, [email protected], 0724 229 678

Site: http://www.letsdoitromania.ro

Blog http://www.blog.letsdoitromania.ro

Twitter: http://www.twitter.com/letsdoitro

Cauza de Facebook: http://apps.facebook.com/causes/causes/403155/

Pagina de Facebook: http://www.facebook.com/LetsDoItRO


 

No Comments

Post A Comment