„Let’s Do It, Romania!” - susţinut prin virale - Let's Do It, Romania!
1942
post-template-default,single,single-post,postid-1942,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

„Let’s Do It, Romania!” – susţinut prin virale

„Let’s Do It, Romania!” – susţinut prin virale

Cu mai puţin de 50 de zile până la Ziua de Curăţenie Naţională, „Let’s Do It, Romania!” încearcă să îşi facă simţită prezenţa prin toate mediile şi doreşte să fie aproape de locuitorii României, pentru a înţelege importanţa participării la acţiunea de curăţenie de pe 25 septembrie.


Semnele că românii susţin „Let’s Do It, Romania!” sunt tot mai multe. Vă propunem două filmuleţe realizate de oameni care şi-au pus în valoare abilităţile şi şi-au dedicat parte din timpul lor pentru a ajuta la promovarea proiectului. Andreea Mironiuc a realizat un filmuleţ care prezintă România acaparată de gunoaie, dar şi soluţia. Rezultatul poate fi văzut aici.


Vali Chincişan a pornit de la nişte cifre sumbre: românii aruncă la gunoi aproximativ 2.6 miliarde de PET-uri de 2 litri într-un an, adică 133.000 de tone. El subliniază omniprezenţa PET-ului peste tot în natură. Un filmuleţ care nu poate să lase pe nimeni indiferent. Aici.


De asemenea, un video care se bucură de un mare succes este cel în care voluntarii „Let’s Do It, Romania!” vor să îi strice planurile lui Hitler, filmuleţ care a facut înconjorul internetului, considerat amuzant şi mobilizator. Creatorul textului este Dragoş Frăţilă, copywritter.


“Let`s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială organizat până în prezent în România, care îşi propune curăţarea mormanelor de gunoi generate de oameni în arealele naturale ale ţării, într-o singură zi. Ziua de Curăţenie Naţională este 25 septembrie 2010, dată la care toţi românii sunt aşteptaţi să se implice. Putem stabili un record: în acest moment, România este ţara cea mai mare care realizează acest proiect. Proiectul a fost implementat cu succes în Estonia (2008), Letonia şi Lituania (2009), Portugalia (martie 2010) şi Slovenia (aprilie 2010).Cum te poţi implica în “Let`s Do It, Romania!”?

Înscrie-te pentru Ziua de Curăţenie Naţională!

Înscrie-te pentru acţiunea de cartare!

Înscrie-te  în echipa de organizare locală din judeţul Cluj!

Susţine Let’s Do It, Romania în social media!

Fă o donaţie!

Alătură-te cauzei de pe Facebook!


Cum afli noutăţi?

Intră pe www.letsdoitromania.ro şi citeşte despre evoluţia proiectului!

Alătură-te cauzei de pe Facebook!

Urmăreşte-ne pe Twitter!


Hai cu noi să facem curăţenie în toată ţara. Într-o singură zi!

Pe 25 septembrie, avem cu toţii ceva în comun: România!

LET’S DO IT!


No Comments

Post A Comment