Let’s Do It, Romania! zboară printre nori la Transilvaeroshow! - Let's Do It, Romania!
1936
post-template-default,single,single-post,postid-1936,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Let’s Do It, Romania! zboară printre nori la Transilvaeroshow!

Let’s Do It, Romania! zboară printre nori la Transilvaeroshow!

În acest weekend, are loc la Braşov evenimentul Transilvaeroshow, aflat la a 3 a ediţie şi la care  participă şi echipa Let’s Do It, Romania! Anul acesta, organizatorii vor marca şi o aniversare de excepţie: Braşovul sărbătoreşte 100 de ani de aviaţie românească! Gazda evenimentului este Mihaela Rădulescu.


Echipa Let’s Do It, Romania! din Braşov va fi prezentă acolo pentru a  aduce  la cunoştinţa spectatorilor de la Transilvaeroshow importanţa participării la curăţenia naţională de pe 25 septembrie. Fiind un eveniment de mare amploare, în aer liber, ei le vor aminti vizitatorilor să fie responsabili şi să arunce gunoiul în locurile special amenajate.


Mulţumim organizatorilor pentru susţinerea Let’s Do It, Romania!


No Comments

Post A Comment