Let’s Do It, Romania! a participat la Întâlnirea anuală LBG! - Let's Do It, Romania!
5225
post-template-default,single,single-post,postid-5225,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Let’s Do It, Romania! a participat la Întâlnirea anuală LBG!

Let’s Do It, Romania! a participat la Întâlnirea anuală LBG!

Unul dintre cele mai importante evenimente de CSR ale anului, “Înalnirea anuală London Benchmarking Group”, în cadrul căruia echipa Let’s Do It, Romania! a fost reprezentată, a avut loc pe 12 septembrie, la Bucureşti.

Întâlnirea din acest an a adus în discuţie importanţa raportării practicii de CSR şi a modului în care se reflectă aceasta în munca de zi cu zi. De pe agenda întâlnirii nu au lipsit teme ce tratează tendinţele de CSR în actualul context social şi economic, CSR-ul în legislaţia din Romania sau practica de CSR şi obiectivele de resurse umane. A fost de asemenea prezentat raportul investiţiilor făcute în comunitate de catre 6 din cele mai importante companii în anul 2010, punându-se accent şi pe avantajele raportării în domeniu.

Au fost alături la acest eveniment invitaţi speciali în domeniul raportării şi auditării datelor privind diferite componente de CSR. Aceştia, împreună cu practicienii din România şi participanţii la eveniment sunt cei care vor contura modul în care va arăta domeniul CSR la nivel naţional în următorii ani.

LBG a fost dezvoltat în 1994 de un grup de directori ai unor companii implicate social, din Marea Britanie, care şi-au dorit să afle cât investeau în comunitate şi care este impactul pe care îl aveau programele respective. Evenimentul LBG este iniţiat de ARC România, singura organizaţie acreditată să administreze acest serviciu de raportare la nivel naţional.

Prin participarea la acest eveniment, Let’s Do It, Romania! este cu un pas mai aproape de unul dintre cele mai importante obiective ale sale: creşterea performanţelor proiectelor comunitare.

 

1Comment
  • Razvan
    Posted at 19:21h, 13 September Reply

    ca si anul trecut o gramada de GARGARA si lipsesc informatii ESENTIALE! de exemplu un tabel pe judete cu data/ ora/ locul (locurile) de intilnire pentru cartare si un tabel pe judete cu ora/ locul (locurile) de intilnire pentru curatenie!

Post A Comment