Let’s Do It, Romania! își mărește cercul de prieteni! - Let's Do It, Romania!
14935
post-template-default,single,single-post,postid-14935,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Let’s Do It, Romania! își mărește cercul de prieteni!

Let’s Do It, Romania! își mărește cercul de prieteni!

Începând cu 2014, mediaTRUST va monitoriza apariţiile Let’s Do It, Romania! atât în mass-media, cât și în social media, la nivel național. mediaTRUST România, agentie ce furnizează servicii de monitorizare media câtre companii și instituții atât la nivel național, dar și la nivel internațional, sustine sectorul nonguvernamental din Romania prin parteneriate cu asociaţii si fundaţii. Ne face astfel deosebită plăcere să anunțăm o astfel de colaborare și cu Let’s Do It, Romania!.

Compania a fost înființată în România în 1999, iar din 2004 este membră a FIBEP, principala organizaţie internaţională a agenţiilor de monitorizare. Din iunie 2008 este deţinută în proporţie de 100% de IMM – Institute of Media Monitoring Polonia. În plus, din 2014 mediaTRUST a devenit membră a Asociaţiei Române pentru Măsurarea Audienţelor şi al Biroului Român de Audit Transmedia.

„Monitorizarea reprezinta o asigurare a faptului ca proiectele Let’s Do It, Romania! ajung la publicul tinta prin aparitiile din presa scrisă și mediul online. Totodată, monitorizarea ne ajută să întelegem mai bine  punctul de vedere al partenerilor media și cum se vad rezultatele noastre filtrate de un jurnalist. De asemenea, monitorizarea este cel mai bun feedback pe care il putem avea în ceea ce privește campaniile noastre de comunicare naționale sau regionale. Platforma pusă la dispoziție de mediaTRUST este intrumentul cel mai important în realizarea rapoartelor noastre de comunicare”- a declarat Oana Vasiliu – coordonator comunicare Let’s Do It, Romania!

„Suntem bucuroși să ne alăturăm echipei Let’s Do It, România, iar serviciile de monitorizare oferite reprezintă doar începutul unui parteneriat fructuos. Intenționăm să ne implicăm tot mai mult în acțiuni de protejare a mediului înconjurător, în activități de CSR în general, iar sprijinirea programului Let’s Do It, Romania! este un prim pas în acest sens.” – a declarat Bogdan Apostol, Directorul General mediaTRUST.

Portofoliul companiei are clienți din numeroase sectoare ale pieței, de la domeniul financiar la telecom, IT, farmaceutic, energie, gaze naturale, petrol, educaţie, sport, cultură ș.a. MediaTRUST monitorizează în prezent 23 posturi TV naţionale, 12 posturi radio naţionale, peste 500 de publicaţii naţionale şi locale, peste 2000 de surse de ştiri online, peste 20000 de blog-uri si forum-uri la care se adaugă toate conturile publice ale utilizatorilor români de Facebook, Twitter, Youtube si Google+. MediaTRUST a ajuns, în prezent, să ofere servicii complexe, cum sunt cele de analiză cantitativă şi analiză calitativă, analize de imagine, rezumate şi traduceri integrale de articole.

mediaTRUST se va ocupa astfel de monitorizarea tuturor aparițiilor proiectelor Let’s Do It, Romania! începând din acest an.

Mulțumim pentru încredere și pentru susținere! Let’sDo It, mediaTRUST!

No Comments

Post A Comment