Let's Do It, Romania! din nou in actiune! - Let's Do It, Romania!
8466
post-template-default,single,single-post,postid-8466,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Let’s Do It, Romania! din nou in actiune!

Let’s Do It, Romania! din nou in actiune!

Sambata, 29 septembrie este ziua cand vom iesi din nou la curatenie in cadrul unor actiuni locale, in judetele Timis, Ilfov si Brasov. 

Anul acesta am organizat o curatenie nationala pe data de 12 mai, pentru cel de-al treilea an consecutiv. Si nu vrem sa ne oprim aici. 

Iti multumim pentru participarea la actiunile noastre de curatenie de pana acum! Impreuna, am reusit sa aratam unei tari intregi ca actiunile de curatenie de mare amploare sunt posibile si la noi si ca, usor, usor, voluntariatul prinde aripi si in Romania. Am fost sute de mii de oameni care, in cele 3 editii de “Let`s Do It, Romania!” am oferit cateva ore din timpul nostru pentru o tara mai curata, in care sa ne faca placere sa traim. Iar rezultatele se vad! 

O prima actiune va avea loc in Ilfov, unde vom curata si colecta selectiv deseurile din 4 zone: padurile Baneasa, Cernica, Râioasa și Mogosoaia. 
Pentru inscriere, te rugam sa completezi formularul disponibil aici http://bit.ly/S61bH8. Vei primi un email cu informatii suplimentare legate de program si de locul intalnirii.

Ce de-a doua actiune se va desfasura in judetul Timis. Mii de voluntari se vor mobiliza din nou pentru a curata de gunoaie arealele naturale (zonele din afara oraselor). Timişenii care vor sa participe la curatenia de pe 29 septembrie se pot inscrie pe http://app.letsdoitromania.ro.

 Voluntarii brasoveni sunt asteptati vineri 28.09.2012 intre orele 12:00 si 17:00  la CN Unirea, Braşov, sala 52 unde vor primi  saci, manuşi si  detalii despre zonele in care vor activa.   Voluntarii  care nu au deja zone arondate sau echipe formate pot veni  Sâmbătă, 29.9.2012, ora 9, la CN Unirea.

 In aceeasi zi vor mai face curatenie in tarile lor voluntari din Italia, Cipru, Argentina si Salvador!

 Let’s Do It, Romania!, Let’s Do It, World!

 

3 Comments
 • Laura
  Posted at 13:46h, 09 October Reply

  Se va mai face vreo curatenie nationala anul acesta?

  • bianca.vlasceanu
   Posted at 14:06h, 23 October Reply

   anul acesta am facut curatenie in data de 12 mai. Urmareste ste-ul nostru si poti participa la alte curatenii mai mici organizate de noi. iti multumim pentru interesul tau!

 • anna
  Posted at 18:06h, 18 February Reply

  anul aceasta in ce zi va fi curatenia nationala?

Post A Comment