Pădurile Andronache şi Boldu Creţuleasca au nevoie de noi! Let’s Do It! - Let's Do It, Romania!
8481
post-template-default,single,single-post,postid-8481,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Pădurile Andronache şi Boldu Creţuleasca au nevoie de noi! Let’s Do It!

Pădurile Andronache şi Boldu Creţuleasca au nevoie de noi! Let’s Do It!

Dragi doers, actiunile Let’s Do It, Romania! din aceasta toamna continua!
Pe 27 octombrie organizam o actiune de curatenie in padurile Andronache si Boldu Cretuleasca din judetul Ilfov, in parteneriat cu primaria Voluntari.

Punctul de intalnire va fi la padurea Andronache, intersectia str. Popasului cu blv. Eroilor. [Click] pentru a vedea pe harta.
Actiunea se va desfasura intre orele 9.00 – 13.00. Materialele necesare (saci si manusi) vor fi asigurate de Let’s Do It, Romania! si primaria Voluntari.

Voluntarii care nu au transport propriu se vor putea deplasa cu un autobuz al primariei Voluntari care va pleca de la statia de metrou Pipera la 8.30 (Contact: 0726 140 352).

La actiune vor participa si elevii de la scolile din Voluntari, care au fost mereu alaturi de noi la actiunile de curatenie. Pentru ei vom sustine in luna noiembrie mai multe sesiuni de training eco, in cadrul proiectului de training Let’s Do It, Romania! de prevenire si educatie ecologica.

Va asteptam sa le dam impreuna celor mici un exemplu prin fapte! Si sa profitam de ultimele zile din aceasta toamna in care putem face ceva pentru natura ajutand ca niste locuri frumoase sa fie si curate!

Va rugam sa va inscrieti la [email protected] (mentionati numarul de persoane si daca veniti cu transport propriu sau cu autobuzul de la Pipera) sau completand formularul de inscriere [aici].

Let`s Do It, Romania!

 

3 Comments
 • Nicolau
  Posted at 18:16h, 12 March Reply

  Locuiesc langa padurea Andronache. Am fost foarte surprinsa sa vad ca in octombrie 2012 s-a derulat o actiune in padurea Andronache. Am fost in weekend in padure si e la fel de plina de gunoaie ca anul trecut…Sigur a fost organizata o actiune Let’s do it, Romania! in aceasta padure?
  In aceeasi ordine de idei – in cazul in care se mai organizeaza un astfel de eveniment in padurea Andronache, va rog sa ma anuntati si pe mine deoarece as dori sa particip si eu & familia mea.
  Sunt de asemenea cumva surprinsa ca organizati relativ putine evenimente de acest gen. Cred ca mentalitatea oamenilor poate fi schimbata in conditiile in care nu doar o data pe an (max de doua ori) se face curatenie. Va bucurati de o ïncredere extraordinara din partea oamenilor si cred ca puteti construi cu curaj pe mai departe pe baza acestei increderi si astfel, sa contribuiti la o schimbare radicala de mentalitate.
  Calde salutari,
  Ioana

 • Nicolau
  Posted at 18:19h, 12 March Reply

  PS1: de exemplu, in ultimul newsletter primit din partea voastra se specifica doar faptul ca in 2013 se vor organiza evenimente de amploare insa nu exista nici o data specificata (inca).

 • adrian
  Posted at 20:26h, 22 July Reply

  Buna seara, este prima oara cand aud ca au fost organizate actiuni in aceasta padure, insa – locuind in zona – imi dau seama ca trebuie marita anvergura si numarul de participanti pentru a avea cat de cat efect asupra tonelor de gunoaie din acea zona. De asemenea, daca politia comunitara – care oricum nu prea stiu ce face – nu se implica, atat in supravegherea furtului de lemne cat si in urmarirea masinilor cu moloz si alte gunoaie, aceste actiuni au doar un efect asupra propriului psihic al participantilor…
  Totusi, am fi si noi interesati de o eventuala noua campanie de igienizare a padurii Andronache. De asemenea, printr-o instiintare prealabila, am putea impulsiona mai multi prieteni, colegi care sa contribuie la aceasta actiune… Multumim anticipat si speram ca intr-un viitor nu foarte indepartat sa ne putem plimba copiii prin padure fara frica!

Post A Comment