Avia Motors sustine participarea echipei Let’s Do It, Romania! la festivalul Delta Music Fest - Let's Do It, Romania!
8437
post-template-default,single,single-post,postid-8437,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Avia Motors sustine participarea echipei Let’s Do It, Romania! la festivalul Delta Music Fest

Avia Motors sustine participarea echipei Let’s Do It, Romania! la festivalul Delta Music Fest

Avia Motors – cel mai apropiat dealer Skoda – sustine initiativele de responsabilitate sociala.

Compania sprijina echipa Let’s Do It, Romania! pentru al doilea an, dupa ce in 2011 a contribuit semnificativ la descoperirea zonelor de gunoi in judetul Ilfov.

In perioada 19-21 iulie, la Sfântu Gheorghe/Tulcea, va avea loc Delta Music Fest, organizat anul acesta pentru a patra oara. In cadrul evenimentului la care sunt aşteptaţi aproximativ 1500 de oameni, echipa “Let`s Do It, Romania!” va fi prezenta cu o serie de jocuri şi activităţi pe teme Eco.

 

Pe langa implicarea in campania Let’s  Do It, Romania!, compania a sustinut proiectul „Traficul de minori pe intelesul copiilor” – campanie desfasurata de Asociatia Telefonul Copilului.

În cadrul proiectului, asistenţii sociali şi psihologii Asociaţiei Telefonul Copilului, împreună cu reprezentanţi ai Agenţiei Naţionale împotriva Traficului de Persoane, au desfăşurat activităţi educative cu 7.014 copii, dar şi activităţi de prevenire a traficului de minori cu 750 de cadre didactice, numărul de beneficiari fiind cu 55,28 la sută mai mare decât rezultatele estimate iniţial.

Misiunea Avia Motors ramane cea declarata: vrem sa depasim in mod favorabil asteptarile clientilor nostri in materie de calitate a serviciilor si interactiune cu ei.

 

Multumim Avia Motors pentru sustinere!

 

No Comments

Post A Comment