Let’s Do It, Romania! a semnat parteneriatul cu Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice - Let's Do It, Romania!
9147
post-template-default,single,single-post,postid-9147,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Let’s Do It, Romania! a semnat parteneriatul cu Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice

Let’s Do It, Romania! a semnat parteneriatul cu Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice

 „Let`s Do It România!”, cel mai mare proiect de implicare socială din România va beneficia şi în 2013 de sprijnul Ministerului Mediului şi Schimbărilor Climatice.

Curăţenia Naţională va avea loc în data de 28 Septembrie 2013, acţiunea constând in colectarea deşeurilor din arealele naturale (păduri, câmpii, deşeurile de pe malurile pârâurilor, de pe marginea drumurilor, etc.) din oraşe şi comune.

Acest proiect reprezintă o ocazie deosebită pentru Ministerul Mediului în ceea ce priveşte responsabilizarea socială a comunităţii şi conştientizarea de către locuitori a importanţei unui mediu sănătos din localităţile administrate. De asemenea, se va pune accentul pe colectarea selectivă a deşeurilor, care contribuie la diminuarea cu 15% a cantităţilor de deşeuri municipale şi asimilabile, colectate şi trimise spre depozitare,  obiectiv, care, în caz de neîndeplinire, atrage după sine achitarea contribuţiei de 100 lei/tonă, la fondul pentru mediu.

Parteneriatul Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice cu Let’s Do It, Romania! se doreşte a fi şi în acest an unul în care eforturile comune pentru valorificarea principiilor ecologice să fie asimilate şi urmate de cât mai mulţi români.

Astfel, atingerea obiectivelor curăţeniei naţionale va fi o reuşită atât pentru Let’s Do It, Romania! şi Ministerul Mediului, cât şi pentru voluntarii implicaţi, care vor demonstra împreună că lucrul în echipă poate aduce mari avantaje mediului.

Let’s Do It, Romania! mulţumeşte Ministerului Mediului şi Schimbărilor Climatice pentru sprijinul acordat şi pentru încrederea că susţinând această cauză, putem înfăptui, pe termen lung,  schimbări benefice pentru om şi natură.

No Comments

Post A Comment