La cartare Let's Do It, Romania! cu Toyota Prius - Let's Do It, Romania!
4546
post-template-default,single,single-post,postid-4546,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

La cartare Let’s Do It, Romania! cu Toyota Prius

La cartare Let’s Do It, Romania! cu Toyota Prius

Weekend-ul acesta s-a dat startul cartarii cu cu cea mai eco masina, Toyota Prius! Peste 35 mormane au fost cartate in judetul Giurgiu, in localitatile 1 decembrie si Mihailesti. Cartarea va continua si saptamana aceasta, dar si in fiecare weekend din luna august.

 

Toyota este partener strategic “Let`s Do It, Romania!” si ofera timp de o luna un autoturism Toyota Prius pentru a sprijini una dintre etapele cheie ale proiectului, cartarea. Astfel, Toyota contribuie la identificarea mormanelor de deseuri din arealele naturale, pentru a realiza harta deseurilor!
Toyota Prius este o masina extrem de prietenoasa si usor de condus! Cartarea a fost rapida si am fost incantati sa participam la actiune cu una dintre cele mai eco friendly masini! Multumim Toyota!

No Comments

Post A Comment