Frigoglass primeste tricoul de titular in Echipa Nationala de Actiune - Let's Do It, Romania!
4538
post-template-default,single,single-post,postid-4538,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Frigoglass primeste tricoul de titular in Echipa Nationala de Actiune

Frigoglass primeste tricoul de titular in Echipa Nationala de Actiune

In calatoria sa ECOCOOL, Frigoglass este primul producator verde de echipamente frigorifice industriale care a dezvoltat o gama completa de produse prietenoase cu mediul inconjurator, ce reduc impactul emisiilor de sera si consumul de energie cu pana la 50%. 

 

Prin platforma sa de responsabilitate sociala, Frigoglass se angajeaza sa integreze principiile CSR  in  standardele de etica in afaceri, cu scopul de a mentine un model de business care adauga valoare  fata de partenerii sai: angajati, clienti, comunitate, furnizori, impact asupra mediului inconjurator.
Frigoglass sunt constienti ca utilizarea masiva a resurselor naturale va periclita modul nostru de viata. Traim pe o planeta cu resurse limitate si  numai protejand mediul inconjurator si utilizandu-i rational  resursele putem asigura viitorul.
Acesta este si motivul pentru care au ales sa sprijine si in acest an Let’s Do It, Romania!, echipa din Timis, si sa faca parte din Echipa Nationala de Actiune, considerand ca proiectul reprezinta cauza menita sa faca diferenta in felul in care alegem sa ne implicam in istoria planetei pe care traim.

 

 

No Comments

Post A Comment