Grupul CEZ susţine Let’s Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
4628
post-template-default,single,single-post,postid-4628,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Grupul CEZ susţine Let’s Do It, Romania!

Grupul CEZ susţine Let’s Do It, Romania!

Grupul CEZ este unul din cei mai importanţi jucători pe piaţa de energie electrică a Europei Centrale şi de Sud-Est şi al doilea mare exportator de energie din Europa. Domeniile industriale acoperite de către Grup sunt extrem de variate, pornind de la extracţia de materii prime, generarea şi distribuţia de energie şi până la comercializarea energiei electrice şi termice, precum şi a produselor auxiliare.

 

În România, Grupul CEZ este prezent din anul 2005, asigurând alimentarea cu energie electrică a 7 judeţe: Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Vâlcea şi Teleorman.

 

În ultimii ani, interesul lărgit al Grupului CEZ în România de a se implica în proiecte de responsabilitate socială s-a făcut remarcat odată cu demararea unor proiecte cu un puternic impact asupra mediului înconjurător. Exemple în acest sens sunt Parcul eolian de la Fântânele şi Cogealac din zona Dobrogea şi sistemul hidroenergetic de lângă Reşiţa, judeţul Caraş Severin, în vederea asigurării a 20% din producţia totală de energie electrică din surse regenerabile.

 

În plus, din dorinţa de a promova o activitate guvernată de standarde etice stricte, ce includ un comportament responsabil faţă de mediu, Grupul CEZ în România a participat şi la acţiuni de împădurire în toată zona Olteniei, doar la nivelul municipiului Târgu Jiu fiind plantaţi 2000 de puieţi de arţar.

 

Grupul CEZ în România, unul din principalii parteneri ai proiectului Let’s Do It, Romania! continuă eforturile în direcţia protejării mediului, colaborarea de faţă reprezentând asigurarea angajamentului luat de catre Grup.

 

Mulţumim Grupului CEZ în România pentru susţinere şi credem într-o colaborare pe termen lung!

 

 

No Comments

Post A Comment