AQUA Carpatica susţine Let’s Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
4796
post-template-default,single,single-post,postid-4796,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

AQUA Carpatica susţine Let’s Do It, Romania!

AQUA Carpatica susţine Let’s Do It, Romania!

Brand al companiei  S.C. Carpathian Springs S.A, AQUA Carpatica este unică în lume pentru faptul că este singura apă minerală natural carbogazoasă perfect pură, cu 0 mg/l nitraţi şi nitriţi.

 
Analizele de laborator au relevant că AQUA Carpatica este o apă minerală naturală, natural carbogazoasă (CO2 100% natural), hidrogencarbonatată, magneziană şi calcică, puternic mineralizată şi lipsită de indicatori fizico-chimici şi microbiologici de impurificare (compuşi cu azot şi populaţii microbiologice).

 
Însa AQUA Carpatica nu îşi concentrează eforturile doar în direcţia oferirii unui produs natural consumatorului, ci merge mai departe de atât. AQUA Carpatica este titular în echipa de acţiune Let’s Do It, Romania!, susţinând proiectul în toate etapele sale şi fiindu-i aproape la nevoie. Fie că a fost vorba despre oferirea de apă la filmarea spot-urilor Let’s Do It, Romania! sau la cortul de promovare al proiectului , weekend-ul trecut, AQUA Carpatica ne-a fost alături!

 
De aceea, mulţumim companiei pentru suport şi credem într-un parteneriat de durată!

1Comment

Post A Comment