Institutia Prefectului Bucuresti sustine Let's Dot It, Romania! - Let's Do It, Romania!
5569
post-template-default,single,single-post,postid-5569,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Institutia Prefectului Bucuresti sustine Let’s Dot It, Romania!

Institutia Prefectului Bucuresti sustine Let’s Dot It, Romania!

“Marea majoritate a bucurestenilor considera salubritatea una din principalele probleme cu care se confrunta Capitala. Autoritatile locale au in atributii curatenia orasului, dar spiritul civic si participarea fiecarui in ceea ce priveste mentinerea ordinii si curateniei sunt la fel de importante.

Angajarea societatii civile prin organizarea unui eveniment de amploare cum este “Let’s do it Romania” ne arata noua, autoritatilor, ca romanii vor sa se implice activ in rezolvarea problemelor orasului si, de ce nu, vor sa demonstreze autoritatilor ca prin unirea fortelor se pot realiza lucruri remarcabile. In acest sens, imi doresc ca parteneriatul intre Institutia Prefectului Municipiului Bucuresti si echipa Let’s do it Romania sa devina un exemplu de bune practici.

Ii felicit pe organizatori, pe voluntarii implicati si pe toti participantii la marea actiune de curatenie din 24 septembrie si vreau sa ii asigur de tot sprijinul si admiratia noastra.”


Institutia Prefectului Municipiului Bucuresti,

Prefect Mihai Cristian ATANASOAEI

 

No Comments

Post A Comment