Cargill se alătură Let’s Do It, Romania şi adoptă judeţul Sibiu! - Let's Do It, Romania!
5546
post-template-default,single,single-post,postid-5546,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Cargill se alătură Let’s Do It, Romania şi adoptă judeţul Sibiu!

Cargill se alătură Let’s Do It, Romania şi adoptă judeţul Sibiu!

Un nou susţinător se alatură proiectului Let’s Do It, Romania! – Cargill, furnizor de produse alimentare, produse agricole și pentru managementul riscului. Compania devine membru în echipa naţională de acţiune şi este mai aproape de județul Sibiu, ce este adoptat de către Cargill! În ziua de curăţenie din 24 septembrie, voluntarii din partea companiei se vor alătură efortului colectiv de a curăţa arealele din judeţul Sibiu, într-o singură zi!

Cargill înțelege importanța responsabilității corporative și știe că succesul depinde atât de dezvoltarea şi bunăstarea comunităţilor în care sunt implicați, cât și de durabilitatea şi conservarea resurselor naturale. Putem aminti momentul când, în 2010, Cargill a sărbătorit „Ziua Pământului” prin dezvoltarea unui proiect verde pentru orașul Turnu Măgurele, județul Teleorman. 70 de voluntari din cadrul companiei au plantat 800 de copaci pe malul Dunării, la punctul de trecere a frontierei cu bacul Turnu Măgurele – Nikopol.

În acest an, tot cu ocazia „Zilei Pământului”, Cargill a dăruit locuitorilor din comuna Independența, județul Galați, un parc natural. Peste 70 de angajați au curăţat zona, au amenajat parcul folosind elemente naturale (gard viu, plante ornamentale, copaci, flori) şi, au instalat sistemul de iluminat, băncile şi locul de joacă pentru copii.

Cargill România continuă implicarea în proiecte menite a crea un mediu înconjurător mai bun şi un viitor sănătos pentru locuitorii comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea, iar parteneriatul cu Let’s Do It, Romania a venit, astfel, în mod natural.

Let’s Do It, Romania! mulțumește Cargill și își doreşte un parteneriat îndelungat!

 

No Comments

Post A Comment