Sustine Let’s Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
17670
page-template-default,page,page-id-17670,page-child,parent-pageid-7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Sustine Let’s Do It, Romania!20% pentru un viitor verde! Sustine Let’s Do It, Romania!

Redirectionarea impozitului pe profit/venit catre proiecte sociale este o procedura extrem de simpla, iar suma donata este dedusa din impozitul datorat oricum statului, nu alocata special de companie.

Cu toate acestea, un numar foarte mic de companii aleg aceasta forma de sprijin a ONG-urilor, desi nevoia e atat de mare. Datele oficiale ale Autorității Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) arata ca doar una din trei companii care au realizat profit (pana la finalul anului 2016) a ales sa redirectioneze 20% din impozitul pe profit/venit catre proiecte sociale.

Pentru organizatiile care beneficiaza de donatia ta, aceste sume fac o enorma diferenta. A face versus a nu putea face din lipsa de resurse.

Avem nevoie de ajutorul tau pentru a face in continuare ceea ce stim cel mai bine – sa luptam pentru un mediu cat mai curat.

Care ar fi pasii de urmat?

  • Calculati suma aferenta celor 20% din impozitul pe venit/profit al companiei, in limita a 0.5% din cifra de afaceri
  • Va rugam sa completați contractul de sponsorizare (pe care il puteti descarca aici) cu datele firmei și cu suma de sponsorizare și sa îl trimiteți în format word la adresa sustin@letsdoitromania.ro. Noi va vom trimite contractul în 2 exemplare semnat si ștampilat in original, la adresa indicata.
  • Efectuati plata prin transfer bancar sau online.Redirectioneaza 20% din impozitul pe profitul din 2018 catre noi. Ajuta-ne sa facem si mai mult bine!

Let’s Do It, Romania!

#20% #redirectioneaza #spiritdedoer #letsdoit