Conferinta Nationala Let`s Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
8540
post-template-default,single,single-post,postid-8540,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Conferinta Nationala Let`s Do It, Romania!

Conferinta Nationala Let`s Do It, Romania!

Suntem bucurosi sa va anuntam ca Let`s Do It, Romania! incepe 2013 cu dreptul.

In perioada 23-24 martie toti membrii Let`s Do It, Romania se vor intalni la Bucuresti pentru a participa la Conferinta Nationala “Let`s Do It, Romania!”.

Tema Conferintei este “Create and Share Knowledge“. Membrii Let`s Do It, Romania vor avea ocazia sa ia parte la traininguri si work-shopuri unde vor primii informatii de la membrii echipelor centrale  de comunicare, fundraising. It, project managent, hr si training.

Let`s Do It, Romania! Let`s Do It, World!

###

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania, care isi propune curatarea deseurilor din arealele naturale intr-o singura zi. In cele 3 editii organizate pana în prezent, peste 700 000 de voluntari au participat la Ziua de Curatenie Nationala. In 2012, Romania a facut curatenie pe 12 Mai alaturi de Bulgaria, Republica Moldova si Turcia, ca parte din initiativa globala Let`s Do It World! Peste 100 de tari din intreaga lume au organizat o zi de curatenie generala, in perioada 24 martie-25 septembrie 2012.

 

No Comments

Post A Comment