Clifford Chance Badea este partener juridic principal al Let’s Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
5045
post-template-default,single,single-post,postid-5045,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Clifford Chance Badea este partener juridic principal al Let’s Do It, Romania!

Clifford Chance Badea este partener juridic principal al Let’s Do It, Romania!

 

Clifford Chance Badea face parte din reţeaua globală a Clifford Chance, una dintre cele mai mari case de avocatură din lume şi singura firmă din Magic Circle din România care este deplin integrată. La nivel global, reţeaua Clifford Chance cuprinde 33 birouri în 23 de ţări, din pieţe-cheie din America, Asia, Europa şi Orientul Mijlociu. Clifford Chance este prezentă în Romania din 2006, când s-a asociat cu firma de avocatură Badea şi Asociaţii. Cele două firme au fuzionat la 1 mai 2009 şi operează în prezent sub numele Clifford Chance Badea.

Biroul din Bucureşti are în prezent trei parteneri (Daniel Badea – Managing Partner, Nadia Badea şi Perry Zizzi) şi o echipă internaţională de 45 de avocaţi români, americani şi canadieni. Firma ocupă locul întâi în topul firmelor de avocatură din România pe diverse secţiuni ale celor mai recente ediţii Legal 500 , Chambers Europe şi Chambers Global.

Scopul fundamental al Clifford Chance este acela de a deveni liderul grupului emergent de elită al caselor internaţionale de avocatură cât şi de a fi considerată una dintre organizaţiile mondiale de top în domeniul serviciilor profesionale. Însă pentru a putea realiza aceste două ambiţii, Clifford Chance trebuie să o îndeplinească şi pe a treia: să fie casa de avocatură ale cărei activităţi de responsabilitate socială corporativă sunt foarte apropiate de modul în care îşi desfasoară activitatea. Programul de responsabilitate socială al Clifford Chance are trei direcţii de acţiune: acces la justiţie, acces la educaţie şi acces la fonduri. Pentru acest scop, în 2010, avocaţii Clifford Chance au petrecut un numar de ore pro bono şi în folosul comunităţilor din întreaga lume în valoare de 17 milioane £, iar Fundaţia Clifford Chance a realizat donaţii de 2,4 milioane £.

În 2010, Clifford Chance Badea a susţinut proiectul Let’s Do It, Romania! printr-o donaţie de mănuși și saci, iar o parte din angajaţii şi avocaţii firmei au participat la curăţenia din 25 septembrie 2010. Din ianuarie 2011, Clifford Chance Badea este partener juridic principal al proiectului Let’s Do It, Romania!.

Mulţumim companiei Clifford Chance Badea pentru suport și pentru implicarea continuă în proiectele Let’s Do It, Romania!.

No Comments

Post A Comment