Holograf se alătură listei de susţinători “Let`s Do It, Romania!” - Let's Do It, Romania!
2139
post-template-default,single,single-post,postid-2139,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Holograf se alătură listei de susţinători “Let`s Do It, Romania!”

Holograf se alătură listei de susţinători “Let`s Do It, Romania!”


Ziua de Curăţenie Naţională se apropie cu paşi repezi, iar numărul vedetelor care susţin proiectul “Let’s Do It, Romania!” creşte tot mai mult, pentru ca mesajul campaniei să ajungă la cele mai variate categorii de public.


Din rândul persoanelor publice, după  Smiley, Leonard Doroftei şi Adrian Despot, Holograf se alătură proiectului şi îi invită pe toţi românii la curăţenia generală de pe 25 septembrie. Testimonialul poate fi vizualizat aici, iar Holograf transmite un mesaj mobilizator, pentru întreaga populaţie a României. “Dacă noi, societatea civilă nu luăm atitudine, nimeni nu va face nimic. Este timpul să facem ceva!”, spun membrii celebrei trupe.


 

Pentru această filmare, echipa Let’s Do It, Romania! aduce mulţumiri speciale lui Freaka da Disk de la Paraziţii, care susţine proiectul pe partea de producţie video.

Campania beneficiază şi de un spot TV, cu o variantă pentru Internet, un spot radio, dar şi de virale menite să atragă atenţia asupra proiectului.


În săptămânile care vor urma, echipa “Let`s Do It, Romania!” va prezenta testimoniale cu diverse vedete, din diferite zone de interes, care vor îndemna publicul să se înscrie pentru Ziua de Curăţenie Naţională din 25 septembrie. Pe 25 septembrie nu contează cine eşti şi ce faci, pentru că toţi românii se unesc pentru o cauză comună: curăţarea României de gunoaie.


Cum te poţi implica în “Let`s Do It, Romania!”?

Înscrie-te pentru Ziua de Curăţenie Naţională!

Înscrie-te pentru acţiunea de cartare!

Înscrie-te  în echipa de organizare locală din judeţul tău!

Susţine Let’s Do It, Romania în social media!

Fă o donaţie!

Alătură-te cauzei de pe Facebook!

Cum afli noutăţi?

Intră pe www.letsdoitromania.ro şi citeşte despre evoluţia proiectului!

Alătură-te cauzei de pe Facebook!

Urmăreşte-ne pe Twitter!

Hai cu noi să facem curăţenie în toată ţara. Într-o singură zi!

Pe 25 septembrie, avem cu toţii ceva în comun: România!

LET’S DO IT!


Anamaria Hâncu, anamaria.hancu@letsdoitromania.ro, 0734 857 405

Anca Baniţă, anca.banita@letsdoitromania.ro, 0724 229 678

Site: http://www.letsdoitromania.ro

Blog http://www.blog.letsdoitromania.ro

No Comments

Post A Comment