Let`s Do It, Volunteer! - Let's Do It, Romania!
16502
page-template-default,page,page-id-16502,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Let`s Do It, Volunteer!

Fii la curent cu actiunile noastre!

  • Afli despre acțiunile noastre de voluntariat la care poți lua parte
  • Afli primul ce proiecte noi punem la cale
  • Te bucuri de campanii dedicate comunității noastre

Acord pentru utilizarea datelor personale

  • Let’s Do It, Romania! va utiliza informatia furnizata de tine pentru a te tine la curent cu activitatile organizatiei – proiecte de voluntariat, partenerii care se alatura campaniilor, rezultatele proiectelor, articole de pe blog, informari despre mediu, etc. Singurele date personale stocate pe serverul nostru sunt: nume, prenume si adresa ta de e-mail, iar acestea sunt folosite in scop exclusiv pentru comunicarea noastra cu tine.
  • Prin apasarea butonului “Let’s Do It!” esti de acord sa-ti procesam informatiile personale furnizate in modurile mentionate mai sus. Frecventa emailurilor va fi in mod normal de 2 email-uri pe luna, in situatii exceptionale 1 email pe saptamana.
  • In cazul in care accepti sa primesti comunicarile noastre, insa ulterior nu mai doresti acest lucru, te poti dezabona oricand prin simpla apasare a butonului de UNSUBSCRIBE pe care il gasesti in partea de jos a e-mailului.
  • De asemenea, in orice moment poti cere stergerea datelor tale de pe serverele noastre printr-un email scurt la [email protected], iar in cazul acesta, datele tale vor fi sterse complet din inregistrarile pe care le detinem. Vom trata informatiile tale personale cu respect.

 

Iti multumim! Let’s Do It, Romania!