Let's Do It, Romania! merge la Summer Well pe 13 si 14 august - Let's Do It, Romania!
4520
post-template-default,single,single-post,postid-4520,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Let’s Do It, Romania! merge la Summer Well pe 13 si 14 august

Let’s Do It, Romania! merge la Summer Well pe 13 si 14 august

Summer Well, A Festival Like a Holiday, va avea loc pe 13 si 14 august la Domeniul Stirbey, in Buftea. Un festival gandit ca o vacanta, la Summer Well vom avea parte de muzica, distractie, relaxare, expozitii si multe alte surprize.

In cele doua zile de festival, vor urca pe scena principala 10 formatii, printre care Noisettes, Interpol, Chew Lips, The Wombats. Filmele sunt o alta activitate importanta la Summer Well, iar organizatorii au pregatit o serie de documentare ce vor fi difuzate in premiera la festival. Participantii vor avea ocazia sa admire expozitii de arta moderna sau fotografie si sa admire apusul de la terasa amenajata chiar pe malul lacului Buftea. Iar in partea cea mai insorita a domeniului Stirbey, va fi amenajata o zona de relaxare, langa lacul interior, unde pot fi admirate lebedele negre si albe si se va face plaja.

Noi va asteptam pe cat mai multi sa va povestim despre noutatile de anul acesta din dragul nostru proiectul “Let’s Do It, Romania!”, despre planurile de viitor si sa va alaturati Echipei Nationale de Actiune!

Va asteptam cu mult entuziasm si chef de a face lucruri bune!

No Comments

Post A Comment