Flashmob “Let`s Do It, Romania!” de Ziua Dunării - Let's Do It, Romania!
9160
post-template-default,single,single-post,postid-9160,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Flashmob “Let`s Do It, Romania!” de Ziua Dunării

Flashmob “Let`s Do It, Romania!” de Ziua Dunării

Let’s Do It, Romania! se află în continuă pregătire pentru marea curăţenie din 28 septembrie, punând la cale şi participând la diverse activităţi din domeniul ecologiei.

Un exemplu este Flashmob-ul organizat de Ziua Dunării, eveniment organizat de către echipa Let’s Do It, Romania! a judeţului Giurgiu, în portul Giurgiu, şi intitulat “Fii SuperEcoErou!”. În acest context, aproximativ 75 de copii și adulți s-au adunat la eveniment, dansând pe valsul lui Johann Strauss, “Dunărea albastră”, şi dorind ca prin mesajele lor să evidenţieze cât de importantă este grija faţă de mediu şi faţă de Dunăre. Pentru a sublinia atitudinea eco, participanţii au purtat baticuţe albastre inscripţionate cu “SuperEcoErou”.

Flashmob-ul a fost organizat de către echipa Let’s Do It, Romania! din Giurgiu în parteneriat cu Asociaţia culturală Floria Art, Nova Force şi Primăria Municipiului Giurgiu.

Lăcrămioara Sitaru, Coordonator Judeţean al echipei Let’s Do It, Romania! a declarat că această iniţiativă  este o invitaţie la acţiunea care va avea loc pe 28 septembrie, în speranţa că giurgiuvenii vor lua atitudine şi vor participa la Ziua de Curăţenie Naţională. Au fost adresate mulţumiri partenerilor: Floria Art, care s-a ocupat de coregrafia momentului, Nova Force, care a produs eşarfele “SuperEcoErou” şi Primăria Municipiului Giurgiu, care a oferit diplome şi şepcuţe participanţilor la flashmob.

Veronica Nicolae, Director Nova Force a comunicat că este prima oară când firma pe care o reprezintă ia parte la această acţiune şi îi îndeamnă pe giurgiuveni să se alăture echipei locale Let’s Do It, Romania! în activităţile ce vor urma.

Flori Ştefan, coregraf Floria Art a vorbit despre implicarea Asociaţiei Culturale în  activităţi din domeniul ecologiei şi suportul acordat Let’s Do It, Romania! în organizarea flashmobului ““Fii SuperEcoErou!”. Floria Art va participa şi la curăţenia din 28 septembrie, susţinând activ protejarea mediului. Let’s Do it, Romania!

No Comments

Post A Comment