Leonard Doroftei lasă mănuşile de box pentru “Let`s Do It, Romania!” - Let's Do It, Romania!
1890
post-template-default,single,single-post,postid-1890,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Leonard Doroftei lasă mănuşile de box pentru “Let`s Do It, Romania!”

Leonard Doroftei lasă mănuşile de box pentru “Let`s Do It, Romania!”


În această saptamână a fost lansat spotul radio pentru proiectul “Let`s Do It, Romania!” – Curăţenie în toată ţara, într-o singură zi. Spotul radio poate difuzat pe orice fel de post de radio şi beneficiază până la acest moment de susţinerea Pro FM, Info Pro, Radio Delta RFI. Orice alţi potenţiali parteneri media sunt aşteptaţi să se implice pentru promovarea celui mai mare proiect de voluntariat din România.

 

Una dintre variantele acestui spot radio il prezintă pe campionul mondial Leonard Doroftei, care spune tuturor că, pe 25 septembrie, lasă mănuşile de box, pentru a le lua pe cele de curăţenie. Leonard Doroftei este şi o vedetă importantă pentru judeţul Prahova, judeţ pentru care şi-a arătat susţinerea participând la emisiuni TV despre acest subiect. Spotul radio este disponibil aici.

 

Leonard Doroftei a declarat că « Îmi amintesc cu drag de perioada copilariei, cand faceam curatenie in fata casei si aveam un sentiment de multumire pentru atitudinea mea. Asa ar trebui sa procedam mereu, sa avem grija de locul in care traim, sa ne respectam pe noi, cat si natura ce ne inconjoara, iar ziua de 25 septembrie sa fie un inceput in a constientiza, ca de noi si de atitudinea noastra fata de mediu, depinde totul. »


În săptămânile care vor urma, echipa “Let`s Do It, Romania!” va prezenta testimoniale cu diverse vedete, din diferite zone de interes, care vor îndemna publicul să se înscrie pentru Ziua de Curăţenie Naţională din 25 septembrie. Pe 25 septembrie nu contează cine eşti şi ce faci, pentru că toţi românii se unesc pentru o cauză comună: curăţarea României de gunoaie.

 

 

Cum te poţi implica în “Let`s Do It, Romania!”?

Înscrie-te pentru Ziua de Curăţenie Naţională!

Înscrie-te pentru acţiunea de cartare!

Înscrie-te  în echipa de organizare locală din judeţul tău!

Susţine Let’s Do It, Romania în social media!

Fă o donaţie!

Alătură-te cauzei de pe Facebook!


Cum afli noutăţi?

Intră pe www.letsdoitromania.ro şi citeşte despre evoluţia proiectului!

Alătură-te cauzei de pe Facebook!

Urmăreşte-ne pe Twitter!


Hai cu noi să facem curăţenie în toată ţara. Într-o singură zi!

Pe 25 septembrie, avem cu toţii ceva în comun: România!

LET’S DO IT!


No Comments

Post A Comment