Electrica susține "Let’s Do It, Romania!" - Let's Do It, Romania!
13890
post-template-default,single,single-post,postid-13890,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Electrica susține “Let’s Do It, Romania!”

Electrica susține “Let’s Do It, Romania!”

Electrica devine partener “Let`s Do It, Romania!”, sprijinind proiectul atat cu resurse financiare, cât și prin implicarea celor 150 de angajați ai companiei la acțiunea de curățenie de pe 24 septembrie. Angajații din București, Cluj Napoca, Ploiești și Brașov au luat parte ca voluntari la Ziua de Curățenie Națională.

În București, echipa Electrica a făcut curat in Pădurea Snagov, cu ajutorul a 58 de voluntari dedicați. Aceștia au reușit să strângă in aproximativ două ore mai bine de 150 de saci cu deșeuri.

“Ca o companie lider, românească, responsabilă, cu o tradiție de aproape 120 de ani, Electrica îşi asumă rolul de a susţine obiective de dezvoltare durabilă, inclusiv printr-o implicare activă în viaţa comunităţilor locale. Avem o serie de acţiuni de responsabilitate socială la nivelul întregii ţări, printre care şi activităţi de protejare a mediului înconjurător, iar Ziua de Curaţenie Naţională a fost prilejul perfect.
“Let’s Do It, Romania!” este o voce puternică, ce spune povestea bunului simţ, iar noi ne-am dorit să ne alăturăm acestei cauze. Este o chestiune de responsabilitate, dar şi de responsabilizare. În România, şi oriunde în lume, funcționează puterea exemplului, iar astfel de acţiuni sunt un exemplu de reuşită, cu o puternică dimensiune educaţională”.
(Marius Chican, Head of Marketing, PR&CSR)

“Am văzut evenimentul în anii trecuti, imi doream să particip, să fiu parte din proiect, să fiu un “doer” şi în momentul în care mi s-a oferit șansa prin Electrica, nu am stat pe gânduri.
Mi-a placut că acţiunea a fost de tip “punct ochit, punct lovit”, nu a durat exagerat de mult, ne-am îndeplinit obiectivul, ceea ce mă face să-mi doresc să mai particip şi la alte astfel de activităţi. Sper ca exemplul nostru, al celor care am ales în mod voluntar să strângem deşeuri, să îi responsabilizeze şi pe cei care le produc”.
(Dragoş Florea, Electrica)

No Comments

Post A Comment