DHL Express România se alătură "Let`s Do It, Romania!", în calitate de Partener Logistic - Let's Do It, Romania!
14937
post-template-default,single,single-post,postid-14937,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

DHL Express România se alătură “Let`s Do It, Romania!”, în calitate de Partener Logistic

DHL Express România se alătură “Let`s Do It, Romania!”, în calitate de Partener Logistic

– DHL a asigurat livrarea produselor necesare actiunii de curatenie la nivel national, in 40 de judete
– Aproape de 100 de voluntari – angajati DHL din toată tara au luat activ parte la actiunea de curatenie generala sambata, 24 septembrie

Pentru a demonstra angajamentul pe care Grupul Deutsche Post DHL il are fata de comunitatea in care isi desfasoara activitatea, DHL, liderul pietei mondiale de curierat expres si logistics, participa an de an in programul Global Volunteer Day (GVD). Global Volunteer Day este o initiativa globala menita sa aduca o contributie pozitiva comunitatilor locale in care DHL isi desfasoara activitatea si totodata ii determina pe angajatii DHL sa se implice in actiuni de voluntariat.

Programul de voluntariat ales de DHL Express Romania anul acesta este “”Let`s Do It, Romania!””, nu intamplator, intrucat protejarea mediului inconjurator este o preocupare constanta a DHL la nivel local. (DHL a castigat premiul cel mare la gala Green Business Index in 2015, iar anul acesta a fost laureata cu Premiul I pentru circularitate in GBI 2016).

Aproape 100 de angajati DHL din toata tara s-au alaturat in calitate de voluntari si au participat la actiunea de curatenie la nivel national “Let`s Do It, Romania!” din data de 24 septembrie si au contribuit la strangerea a peste 250 de saci de deseuri. Totodata, DHL s-a alaturat programului si in calitate de Partener Logistic, astfel, 190 de colete cu saci de gunoi si manusi necesari actiunii de curatenie au ajuns la destinatarii din cele 40 de judete ale tarii implicate.

Ne bucuram sa ne alaturam unui program care isi propune o Romanie mai curata, mai buna, cum este “Let`s Do It, Romania!”. DHL are convingerea ca angajatii sai sunt cea mai de pret resursa si de aceea ii motiveaza sa se implice cu entuziasm in actiuni caritabile ori de sustinere a comunitatii din care face parte.” a declarant Daniel Kearvell, Director General DHL Express Romania.

Let`s Do It, Romania!” este un proiect national de anvergura, iar echiparea tuturor judetelor a fost o misiune dificila. Am reusit sa transportam peste 150.000 saci si manusi catre fiecare judet din tara prin implicarea retelei de distributie nationala a DHL, o companie de top, pe care ne-am putut baza. Suntem deja la a doua colaborare, iar sprijinul oferit de angajatii DHL pentru ca materialele sa ajunga in timp util a contat foarte mult pentru ca Ziua de Curatenie Nationala sa fie un succes. Multumim pentru sustinere!” a declarat Andrei Cosuleanu, Director Executiv “Let`s Do It, Romania!”.

Global Volunteer Day a luat nastere in regiunea Asia – Pacific in 2008 si s-a extins rapid in Statele Unite, Middle East si Europa. Programul a devenit in scurt timp o poveste de success in care s-au implicat tot mai multi angajati. In 2015, mai mult de 110 000 de angajati au luat parte la peste 2700 de actiuni GVD la nivel global.
In cadrul Global Volunteer Day 2016, companiile din grupul Deutsche Post DHL vor lua parte la o gama variata de proiecte sociale care se adreseaza diverselor nevoi locale. Activitatile GVD se concentreaza in jurul principalelor arii de responsabilitate sociale ale grupului: GoGreen (protectia mediului), GoHelp (ajutorarea semenilor in cazul catastrofelor naturale) si GoTeach (imbunatatirea oportunitatilor de invatare si a ratei de conversie in munca).

dhl_68062900

No Comments

Post A Comment