E-value susține Ziua de Curățenie Națională! - Let's Do It, Romania!
17453
post-template-default,single,single-post,postid-17453,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

E-value susține Ziua de Curățenie Națională!

E-value susține Ziua de Curățenie Națională!

 

E-value International se alătură celei mai mari mișcări sociale din România prin punerea la dispoziție a unui call center dedicat voluntarilor care participă la Ziua de Curățenie Națională, și prin suportul oferit în ceea ce privește contactarea primăriilor din întreaga țară.

 

E-value International S.A, este membră a OTE Group şi Deutsche Telekom. Compania urmează modelul de success al companiei mamă – COSMOTE e-value S.A., beneficiind de experiența de peste 15 ani a acesteia pe piața de Contact Center. Activitatea companiei se desfășoară în prezent în 7 locații aflate în 6 orașe din Romania: București, Brașov, Ploiești, Pitești, Bacău și Constanța.

E-value International furnizează pe piața locală spectrul complet de servicii de Contact Center, incluzând printre acestea servicii de customer care, suport tehnic, servicii de asistență, vânzări și colectare debite, utilizând echipament informativ și de telecomunicații specializat, alături de personal complet instruit. Mai mult, e-value International ofera opțiuni personalizate de mesagerie de bun-venit, fax, e-mail sau servicii de curierat, servicii de redirecționare a apelurilor, etc.

E-value a alocat o echipa de call center echipei Let’s Do It, Romania! pentru a mobiliza un numar cat mai mare de primarii participante la ziua de curatenie. De asemenea, angajatii companiei ofera suport telefonic romanilor care doresc sa participe la actiune si care au nevoie de suport.

In baza acestui parteneriat, angajati companiei vor participa la cel mai mare eveniment de voluntariat al Planetei.

 

Ziua de Curățenie Națională este cea mai amplă mișcare socială din România, ce urmărește să mobilizeze un milion de români pentru a face curat în toată țara pe data de 15 septembrie!

 

Let’s Do It, e-value!

No Comments

Post A Comment