Romcarton și Ambro susțin Ziua de Curățenie Națională de pe 15 septembrie! - Let's Do It, Romania!
17472
post-template-default,single,single-post,postid-17472,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Romcarton și Ambro susțin Ziua de Curățenie Națională de pe 15 septembrie!

Romcarton și Ambro susțin Ziua de Curățenie Națională de pe 15 septembrie!

Romcarton s-a implicat în proiectele Let’s Do It, Romania! încă din 2010, susținând proiectul Ziua de Curățenie Națională și proiectul Let’s Share and Care! Anul acesta, Romcarton și Ambro susțin Ziua de Curățenie Națională ce se va desfășura pe 15 septembrie, acțiune ce își propune să mobilizeze 1 milion de voluntari.

 

“Am spus DA încă de la prima ediție Let’s Do It, România! din 2010, ne bucurăm că am reușit să continuăm parteneriatul an de an, astfel că nu aveam cum să nu rezonăm cu inițiativa unei mișcări de amploare la nivel mondial. Mai mult, prin natura activității celor două companii din Grupul Rossmann România, Ambro și Romcarton, preocuparea față de mediu, sustenabilitate și reciclare, alături de conștientizarea efectului acțiunilor noastre asupra mediului înconjurător, reprezintă o prioritate permanentă pentru noi.”

La nivel mondial, Grupul Rossmann este principalul producător independent de ambalaj din carton ondulat din Europa și Africa, cu o capacitate de 500.000 de tone. Compania numără în prezent 25 de fabrici, dintre care 22 în Europa, iar 3 în Africa.

Grupul Rossmann a intrat pe piața româneasă în 1990, în momentul în care a cumpărat o fabrică veche producătoare de carton. Astfel, compania a devenit primul investitor străin din România, și astfel a fost creat Romcarton. Activitatea Romcarton a început prin tehnologizarea vechii fabrici.

În 1997 Romcarton S.A. și Grupul Grupul Rossmann au cumpărat Ambro S.A. Suceava, cel mai important producător român de carton ondulat. Din 2007 AMBO a oprit producerea de hârtie Kraft pentru a face investiții în scopul producerii de hârtie din materie reciclată: Testliner, Wellenstoff, Schrenz.

 

În 2018, Romcarton are 2 fabrici în București și Suceava.  

No Comments

Post A Comment