Cramele Rotenberg – sustinator al proiectului Let’s Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
8375
post-template-default,single,single-post,postid-8375,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Cramele Rotenberg – sustinator al proiectului Let’s Do It, Romania!

Cramele Rotenberg – sustinator al proiectului Let’s Do It, Romania!

Cramele Rotenberg sunt alaturi de campania Let’s Do It, Romania! si in acest an.

Compania se poate mandri cu sortimentele de vin gratie celor  25 de hectare de vie aflata intre comunele Ceptura si Fantanele. Via este plantata in majoritate cu Merlot. Solul bogat in argile silicioase (montmorillonit si smectit) conditiile climatice sunt foarte similare cu cele din Pomerol si Saint Emillion, Bordeaux. Vinurile Merlot obtinute in astfel de conditii litho-climatice sunt extreme de fructoase, expresive si puternice. Plaiurile (“terroirs” in franceza), sunt recoltate separat, in functie de insorire, sol, clona si densitate de plantare . Vita este in mare majoritate veche de peste 25 de ani, ceea ce confera strugurilor o calitate exceptionala, in detrimental cantitatii.. De altfel limitam productia de struguri la 5 tone pe hectar. Strugurii sunt culesi si selectionati manual, cei necorespunzatori fiind eliminati.

Suntem bucurosi ca putem avea un astfel de sustinator la evenimentele Let’s Do It, Romania! si dorim sa multumim cramelor Rotenberg pentru sustinere.

 

No Comments

Post A Comment