Vector Telecom - principalul furnizor national de servicii de fax – a sustinut Let’s Do It, Romania 2012! - Let's Do It, Romania!
8373
post-template-default,single,single-post,postid-8373,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Vector Telecom – principalul furnizor national de servicii de fax – a sustinut Let’s Do It, Romania 2012!

Vector Telecom – principalul furnizor national de servicii de fax – a sustinut Let’s Do It, Romania 2012!

Pentru al doilea an consecutiv, Vector Telecom a sustinut evenimentul national Let’s Do It, Romania! cu servicii de telecomunicatii de inalta calitate prin prisma unei tehnologii performante.

 Vector Telecom a respectat angajamentul de solidaritate fata de comunitatea nationala si s-a alatura actiunii de curatare a Romaniei initiata de Let’s Do It, Romania!. Pentru al doilea an consecutiv, Vector Telecom  s-a implicat in evenimentul national Let’s Do It, Romania! oferind servicii de telecomunicatii de inalta calitate care au la baza o tehnologie inovatoare si performanta.

 Vector Telecom satisface nevoile de business ale companiilor, facilitand comunicarea prin servicii de telecomunicatii Email to Fax, Fax to Email, Voce si Date, SMS Mailing. Vector Telecom si-a inceput activitatea in aprilie 2006, fiind prima companie de pe piata telecomunicatiilor din Romania care a propus servicii cu valoare adaugata, de fax. Incepand cu aceasta data, Vector Telecom si-a asumat doua angajamente: unul de a tine pasul cu tehnologia oferind servicii de inalta calitate si altul de responsabilitate fata de comunitate prin participarea si implicarea in proiecte sociale si comunitare.

Let’s Do It, Romania!, ziua de curatenie nationala a Romaniei, a fost organizata pe 12 mai 2012, facand parte din marea echipa Let’s Do It, World!, eveniment ce implica peste 100 de tari intr-un eveniment global de voluntariat al curateniei in perioada 24 martie-25 septembrie 2012. In acest an, Let’s Do It, Romania!   s-a desfasurat in aceeasi zi cu zilele de curatenie nationala organizate in Republica Moldova si Bulgaria.

 

2 Comments
  • maria
    Posted at 19:12h, 08 February Reply

    Un proiect foarte interesant

  • maria
    Posted at 17:02h, 10 February Reply

    bravo lor ca se implica

Post A Comment