Avia Motors si Alto Syncro devin titulari în Echipa Națională de Acțiune - Let's Do It, Romania!
5607
post-template-default,single,single-post,postid-5607,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Avia Motors si Alto Syncro devin titulari în Echipa Națională de Acțiune

Avia Motors si Alto Syncro devin titulari în Echipa Națională de Acțiune

Alto Syncro companie membra a grupului Avia Mors este unul dintre dealerii SEAT din România. Compania comercializează atât autovehicule noi, cât și de ocazie, piese și accesorii și oferă service. De altfel, service-ul Alto Syncro a fost primul service SEAT certificat în 2008 în București. Doritorii pot de asemenea să beneficieze de detailing auto, un serviciu relativ nou în România. Detailingul auto înseamnă tratamentul profesionist aplicat interiorului și exteriorului unui autoturism, cu scopul de a îmbunătăți rezistența materialelor tratate și, în consecință, de a prelungi durata de viață și valoare a mașinii.

 

Orientarea către client, orientarea către rezultate, profesionalismul, calitatea, comunicarea, siguranța și stabilitatea sunt câteva dintre valorile promovate de companie.  Fiindcă pentru cei de la Alto Syncro satisfacerea nevoilor clientului la un nivel cât mai înalt reprezintă o preocupare principală, acum 3 an au înființat și un club al pasionaților de SEAT.

 

În acest an, Alto Syncro a decis să sprijine proiectul Let’s Do It, Romania! pentru a arăta, în primul rând încrederea în acesta și faptul că lucrurile pot fi schimbate în bine.

Mulțumim Avia Motors si Alto Syncro pentru ajutorul acordat!

http://www.letsdoitromania.ro/wp-content/uploads/2011/11/IMG_7712.jpg

No Comments

Post A Comment