CONGAZ devine partenerul proiectului ”Let’s Do It, Danube!” in judetul Constanta - Let's Do It, Romania!
11475
post-template-default,single,single-post,postid-11475,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

CONGAZ devine partenerul proiectului ”Let’s Do It, Danube!” in judetul Constanta

CONGAZ devine partenerul proiectului ”Let’s Do It, Danube!” in judetul Constanta

congaz2CONGAZ se alatura proiectului ”Let’s Do It, Danube!” sustinand echipa ”Let’s Do It, Constanta!” pentru realizarea celor doua etape principale ale proiectului. Astfel, cu suportul companiei CONGAZ, echipa Let’s Do It, Danube! desfasoara atat prima etapa a proiectului – etapa de educatie ecologica cat si a doua etapa, cea de ecologizare pe data de 29 iunie – de Ziua Internationala a Dunarii.

Prima etapa consta in organizarea unor sesiuni de educatie ECO in scoli din intreg judetul Constanta si vizionarea documentarului ”Dunarea, Amazonul Europei”. Elevii pot viziona documentarul in cadrul cinematografului Cityplex Constanta (intrarea fiind gratuita pentru elevi) si prin proiectarea acestuia la ore de biologie, geografie etc in cadrul scolilor partenere la proiect. Filmul, dublat in limba romana, prezinta Dunarea si bogatiile acesteia de la izvoare pana la varsare: fauna, flora, tari si capitale pe care le traverseaza Documentarul este realizat de casa de productie Science Vision Austria fiind cel mai spectaculos documentar despre Dunare din Europa.

A doua etapa a proiectului reprezinta mobilizarea voluntarilor din judetul Constanta pentru a participa pe data de 29 iunie la ziua de curatenie nationala Let’s Do It, Danube!. Actiunea va fi organizata chiar de Ziua Internationala a Dunarii.

”Dorim ca prin acest parteneriat sa promovam un comportament responsabil atat in randul clientilor Congaz cat si in randul cetatenilor judetului Constanta. Protejarea mediului este o directia de implicare comuna atat pentru Let’s Do It, Romania! cat si pentru Congaz. Județul Constanta a demonstrat in cadrul celor patru acțiuni de Curatenie Nationala Let’s Do It, Romania! ca este un judet de top in ceea ce priveste implicarea voluntarilor. Dorim sa multumim tuturor voluntarilor, autoritatilor si companiilor implicate ce au contribuit la succesul acest proiect.” – a declarat Andrei Cosuleanu, director executiv Let’s Do It, Romania!

Prin acest parteneriat compania CONGAZ continua implicarea strategica in protejarea mediului inconjurator din judetul Constanta. Compania este preocupata constant de responsabilizarea personalului privind protectia mediului si satisfacerea cerintelor clientilor cat si pentru impactul social si de mediu in zonele cu distributie de gaze naturale. Misiunea companiei, aceea de a oferi un produs de calitate, este constituita pe o serie de valori: calitate, profesionalism, inovare si respect pentru clienţi.

****

CONGAZ- o companie cu valori

CONGAZ este una dintre cele mai solide companii de pe plan local. Produs calitativ, economic, comod şi prietenos cu mediul, gazul natural oferit de compania CONGAZ a câştigat încrederea a peste 50.000 de constănţeni.

Cu o experienţă de 14 ani în domeniul furnizării şi distribuţiei gazelor naturale la nivelul judeţului Constanţa, compania CONGAZ a reuşit să implementeze un amplu proiect investiţional-introducerea şi extinderea reţelei de gaze naturale în municipiul Constanţa, precum şi în localităţile limitrofe, în special cele localizate în partea de nord a judeţului (Năvodari, Ovidiu, Lumina, Cogealac, Mihail Kogălniceanu, Medgidia, Cumpăna, Lazu, Valu lui Traian). Proiectele de viitor ale companiei vizează extinderea reţelei de gaze naturale şi către alte localităţi, poziţionate cu precădere spre sud.

“Let`s Do It, Romania!“

“Let`s Do It, Romania!“ este cel mai mare proiect de implicare sociala organizat in Romania. Inspirat din iniţiativa Estoniei, unde 50 000 de voluntari au luat parte la ziua de curăţenie organizată pe data de 3 mai 2008. Din 2010 până acum, “Let`s Do It, Romania!“ a implicat peste 900.000 de voluntari care au reușit să adune peste 2.000.000 de saci, iar media de deșeuri reciclate pentru cei patru ani de proiect a ajuns la 31%.

“Let`s Do It, Romania!“ este proiectul tuturor celor care cred că în România se întâmplă şi lucruri pozitive, atunci când fiecare este dispus să contribuie, chiar cu foarte puţin: o singură zi, pentru o Românie curată.

No Comments

Post A Comment