LDIR si Prestigio Romania reinnoiesc parteneriatul strategic pentru proiectul « Let’s Do It, Danube! » - Let's Do It, Romania!
11463
post-template-default,single,single-post,postid-11463,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

LDIR si Prestigio Romania reinnoiesc parteneriatul strategic pentru proiectul « Let’s Do It, Danube! »

LDIR si Prestigio Romania reinnoiesc parteneriatul strategic pentru proiectul « Let’s Do It, Danube! »

Prestigio_3D_Logo_compact_black

Prestigio Romania, producator international de dispozitive mobile, electronice si accesorii, devine partener national al proiectul « Let’s Do It, Danube! » si sustine competitia pentru elevi « Exploratorii Dunarii » oferind tablete Prestigio pentru castigatori.

Colaborarea dintre “Let’s Do It, Romania!” si Prestigio Romania a inceput in anul 2011, cu scopul de a realiza prima Harta Nationala a Deseurilor. Astfel, voluntarii “Let’s Do It, Romania!” au beneficiat de 50 aparate GPS Prestigio pentru identificarea si curatarea deseurilor din natura. Peste 10.000 de zone cu deseuri au fost identificate in cadrul celor 3 ani de parteneriat.

“Ne bucuram sa reinnoim acest parteneriat strategic pentru noi. Colaborarea cu Prestigio Romania a marcat o etapa esentiala pentru Curatenia Nationala: crearea Hartii Nationale a Deseurilor, primul si singurul instrument de evidenta a deseurilor din Romania. Acum, prin parteneriatul pentru “Let’s Do It, Danube!”, ne-am propus sa spunem povestea Dunarii intr-un mod creativ.” – a declarat Andrei Cosuleanu – Director Executiv “Let’s Do It, Romania!”

« Exploratorii Dunarii », parte din proiectul « Let’s Do It, Danube! », are ca obiectiv promovarea Dunarii in randul elevilor, incurajandu-i sa trimita creatii care sa exprime modul in care acestia au descoperit Dunarea si bogatiile sale. Sectiunile competitiei sunt: desen/pictura, muzică și literatură.

###

Compania Prestigio ofera produse IT in peste 70 de tari, ca rezultat al unui proces ce combina tehnologia avansata, eleganta, inovatia si calitatea. Portofoliul său cuprinde diverse colecţii de telefoane, tablete PC, navigatoare GPS, calculatoare, dispozitive de stocare mobile, eBook Readere, accesorii pentru produsele Apple şi multe altele. În România, distribuitorul produselor Prestigio este ASBIS, unul dintre cei mai mari furnizori de componente pentru computere din Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi America de Sud.

Mediul reprezinta o preocupare constanta a companiei, implicandu-se constant in proiecte care au ca scop imbunatatirea acestuia. Calitatea şi siguranţa produselor sunt dublate de acţiunile menite să sporească performanţele ecologice, atestate prin certificările ISO. Printre acestea se numară propriul sistem de reciclare a produselor şi a ambalajelor, evitarea utilizării unor substanţe periculoase în procesul de fabricaţie, dar şi implicarea companiei în diverse proiecte sociale şi ecologice.

No Comments

Post A Comment