Colliers susţine Let’s Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
5534
post-template-default,single,single-post,postid-5534,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Colliers susţine Let’s Do It, Romania!

Colliers susţine Let’s Do It, Romania!

Colliers, unul dintre liderii internaționali pe piața serviciilor imobiliare operează în peste 480 de birouri din 61 de țări. În România compania a fost fondată în 1996, cu scopul de a intermedia dezvoltatorilor străini și multinaționalelor accesul pe o piață emergentă. În prezent, Colliers oferă servicii de brokeraj, investiții, evaluări și consultanță și este una dintre cele mai puternice echipe din acest sector.

Colliers International este o organizație activă din punct de vedere social și și-a dovedit angajamentul de a da înapoi comunităților în care se implică. Compania a desfășurat numeroase campanii CSR sub umbrela Community Care Programme. Acesta vizează stabilitatea financiară a familiilor, calitatea vieții și a educației precum și sănătatea și securitatea. Câteva dintre proiectele desfășurate de Colliers au fost ajutarea comunităților sărace din Australia sau organizarea unui tur de ciclism în Franța pentru copii cu dizabilități fizice.

Implicarea în proiectul Let’s Do It, Romania! a venit ca un pas natural pentru Colliers, având în vedere direcţia urmată la nivel internaţional. Compania este convinsă de faptul că succesul are la bază o educație solidă, multă muncă și curajul de a face lucrurile diferit.

Mulțumim Colliers România pentru susţinere şi credem într-o colaborare pe termen lung!

 

 

No Comments

Post A Comment